Aktuelnosti

Učenje slovenačkog jezika

Slovenački jezik ima veliku sličnost sa srpskim jezikom, zato je učenje slovenačkog jezika primamljivo polaznicima. Pismo je latinično, ima šest padeža, tri roda i postoji sličnost u vokabularu sa srpskim jezikom. Slovenački jezik je jedan od 24 zvaničnih jezika Evropske unije. Zbog visokog životnog standarda privlačan je za ostvarivanje brojnih poslovnih i privatnih prilika. Sertifikat o znanju slovenačkog jezika je neophodan da biste dobili radnu dozvolu.

Više informacija

Kurs mađarskog jezika za dobijanje državljanstva

Da li znate da neke reči na mađarskom jeziku već znate? To su papuča, ključ, astal. A Mađari su iz našeg jezika pozajmili reč ašov. Mađarski jezik pripada ugro-finskoj grupi jezika, koristi latinično pismo i ima veliki broj padeža. Zato mađarski jezik pripada težim jezicima za učenje i zahteva posvećenost. Ali uz kurs mađarskog jezika i iskusne predavače Euroschool-a svi polaznici lako i brzo savladaju jezik. Kroz učenje mađarskog jezika pružate sebi puno mogućnosti na poslovnom planu, studiranju ali i privatnom životu

Više informacija

Dobro se pripremite i položite TOEFL, IELTS, SAT...

Međunarodni ispiti su namenjeni različitim potrebama polaznika, a predavači EuroSchool-a ispunjavaju sve zahteve ispitnih centara. Dobra, kvalitetna priprema je osnov uspeha. Ako želite samostalno da se služite engleskim jezikom potrebna je priprema za FCE. Za želite da pratite nastavu na akademskom nivou neophodna priprema za CAE. Ako želite da upišete studije u Americi potrebna je priprema za SAT ili priprema za TOEFL. Ukoliko upisujete postdiplomske studije u Americi iz oblasti biznisa i menadžmenta neophodna je priprema za GMAT. A priprema za CPE potrebna je ukoliko želite da diskutujete i pišete stručne radove na engleskom jeziku. Ili ukoliko ste ipak u potrazi za znanjem engleskog jezika koje je potrebno za useljeničku vizu Velike Britanije, Amerike, Australije i Novog Zelanda neophodna je priprema za IELTS.

Više informacija

Individualni časovi engleskog jezika Novi Beograd

U savremenom svetu konverzacija na engleskom jeziku je postala neophodna za svaki vid poslovanja. Ne dozvolite da vas to sputava u realizaciji najvećih poslovnih prilika već uložite u svoju karijeru kroz individualni kurs engleskog jezika. Posebno bismo istakli individualnu specijalizovanu nastavu za direktore, menadžere i zaposlene. Mnogi pohađaju individualni engleski u EuroSchool-u, efikasno napreduju u konverzaciji i uspešno pregovaraju sa stranim partnerima. Ovo jedinstvena prilika da zaista unapredite svoje poslovanje, zato upišete individualni kurs engleskog jezika na Novom Beogradu u Euroschool školi stranih jezika.

Više informacija

Kurs nemačkog jezika Telc za medicinsko osoblje i lekare

Pružite sebi uspešnu karijeru u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj, uživajte u poslu koji volite ali i slobodom vremenu koje imate. Radite posao koji obožavate, zadobijte poverenje pacijenata samouverenom komunikacijom, ovladajte medicinskim terminima, savladajte popunjavanje bolničkih formulara. U slobodno vreme čitajte novine, putujte, upoznajte nove prijatelje uz pomoć nemačkog jezika. Pripremite se za rad u zdravstvenim ustanovama ali i za svakodnevne situacije na najbolji način. Rezervišite svoje mesto na vreme za kurs nemačkog jezika na Novom Beogradu u EuroSchool školi stranih jezika.

Više informacija

Budite uvek u trendu, italijanski jezik je neophodan ako živite u Srbiji!

Pica, Koloseum, espreso, moda, Fiat, Romeo i Julija, Mikelanđelo, Alpi, su samo neke od mnogobrojnih asocijacija na prelepu Italiju, ali i njen jezik, tradiciju, običaje i kulturu.

Više informacija

Da li znate da kurs engleskog jezika menja vašu karijeru iz korena?

Engleski jezik je definitivno jezik Šekspira i Interneta, ali i jezik koji je postao neophodan preduslov za bilo koje zaposlenje, prekvalifikaciju ali i napredak u kompaniji. Zato je sada idealno vreme da se oslobodite straha i stresa pri govoru engleskog jezika pred drugima, da podignete samopozdanje i posvetite sebi pametno vreme uz pažljivo biran program kroz kurs engleskog jezika na Novom Beogradu u EuroSchool školi stranih jezika.

Više informacija

Online kurs engleskog jezika koji će vas oduševiti

Dani su vam ispunjeni svakodnevnim obavezama? Nemate slobodnog vremena ali ipak želite da unapredite svoje znanje engleskog jezika? Živite u Beogradu ili van njega? Znanje treba da bude dostupno svima koji imaju želju da ga unaprede, iz tog razloga idealno rešenje i pravi izbor za vas je online kurs engleskog jezika u EuroSchool školi stranih jezika. Budite u toku sa modernim trendovima i upoznajte pet prednosti online učenja jezika koje će vas oduševiti.

Više informacija

Kurs japanskog jezika putem Skajpa

Učeći japanski jezik učenici upoznaju veoma bogatu kulturu Japana. Uz pozitivnu atmosferu i kreativnost profesora učenje nije teško.

Više informacija

Serbian for Foreigners / Srpski za strance

Learn Serbian or improve your language skills / Nauči ili unapredi znanje srpskog jezika

Više informacija

Upis je u toku

U toku je prolećni upisni rok u EuroSchool. Izaberite strani jezik koji želite da učite i savladajte ga uz pomoć naših stručnih predavača koji će Vam preneti kvalitetno znanje.

Više informacija

Letnji kursevi EuroSchoola

Za sve one koji odluče da nauče neki od svetskih jezika koje imamo u ponudi, EuroSchool organizuje posebne popuste za grupe od tri do pet polaznika i tokom najtoplijih meseci.

Više informacija

Priprema za poslovni intervju

EuroSchool organizuje kurs Pripreme za poslovni intervju na engleskom ili nekom od preko dvadeset svetskih jezika koje imamo u ponudi.

Više informacija