Kursevi

 • Online kursevi

  Ukoliko nemate mnogo vremena za učenje pored svakodnenih obaveza na poslu i kod kuće, a ipak želite da naučite ili usavršite strani jezik, online kurs stranog jezika u našoj školi je idealno rešenje za vas. Jednostavnost, mobilnost i fleksibilnost su odlike ovakvog načina učenja jezika u našoj školi, i sasvim sigurno će te steći zavidno znanje ukoliko upišete online kurs stranog jezika u EuroSchool školi stranih jezika.

 • Međunarodni ispiti

  TOEFL, IELTS, SAT, FCE, CAE, CPE, START DEUTSCH 1, START DEUTSCH 2, GRE, ACT, GMAT ispiti

 • Standardni kursevi

  Standardni kursevi jezika su svakako najveća karakteristika naše EuroSchool škole stranih jezika, a na njima ćete u potpunosti savladati željeni nivo stranog jezika, i dobiti znanje koje je izuzetno kvalitetno i apsolutno primenljivo u praksi.

 • Ubrzani kursevi

  Ubrzani kursevi stranih jezika, koje organizujemo u EuroSchool školi stranih jezika, su namenjeni pre svega osobama koje imaju potrebu da što pre steknu izuzetno kvalitetno znanje određenog stranog jezika. Uz naše stručne predavače, za kratko vreme možete završiti kurs stranih jezika, i steći potvrdu o znanju istog.

 • Poslovni Engleski

  Poslovni engleski jezik, kao što mu ime kaže je namenjen poslovnim ljudima, koji imaju potrebu da komuniciraju na engleskom jeziku sa poslovnim partnerima iz inostranstva. U našoj EuroSchool školi stranih jezika, prođite pripremu za ovakav način komunikacija, i bićete spremni za sve vrste izazova koji vaš posao nosi sa sobom.

 • Individualni kursevi engleskog jezika

  Individualni kurs engleskog jezika jezika svih nivoa. Savladajte engleski jezik efikasno i kvalitetno. Individualni pristup polazniku uz iskusne profesore i fleksibilne termine.

 • Priprema ispita za studente

  Priprema ispita za studente stranog jezika na našim fakultetima se u EuroSchool školi stranih jezika obavlja izuzetno kvalitetno i sa posebnom pažnjom, jer se radi o našim budućim akademskim građanima, pa je izuzetno važno da oni dobiju kvalitetno i primenljivo znanje.

 • Kursevi u inostranstvu

  Kursevi u inostranstvu namenjeni su pre svega osobama kojima je potrebna pomoć, kako bi se uz dodatno znanje jezika lakše uspeli snaći u svim mogućim situacijama koje vam svakodnevni život u inostranstvu donosi.

 • Kursevi za kompanije

  Kursevi za kompanije su namenjeni poslovnim sistemima, koji imaju potrebu da obuče svoje osoblje tako da ono može bez problema da komunicira na stranom jeziku sa poslovnim partnerima, i da tako donosi benefit svojoj firmi. U našoj EuroSchool školi stranih jezika zaposleni u vašoj firmi dobiće znanje, koje će veoma lako moći da primene u praksi kada god za to bude bilo potrebe.

 • Poluindividualni

  Poluindividualni kursevi stranih jezika svih nivoa, su namenjeni osobama koje žele da uče strani jezik, ali koje to žele da rade tako što će se predavač tokom časa posvetiti samo njima i njima bliskoj osobi odnosno poboljšanju njihovog znanja. U našoj EuroSchool školi stranih jezika, naučićete strani jezik na ovakav način veoma kvalitetno.

 • Srpski jezik - priprema za prijemni u srednje škole

  Prijemni ispiti su pred nama, a sa njima i svakodnevno pripremanje đaka za upis u srednje škole. Za osnovce smo u našoj školi stranih jezika EuroSchool spremili specijalnu ponudu koja se sastoji iz pripreme za polaganje prijemnog ispita iz srpskog jezika. Uz stručan kadar đaci će u potpunosti pripremiti prijemni ispit, i na taj način povećati šanse za upis u željene srednje škole.