Individualni kursevi engleskog jezika

Individualni kursevi engleskog jezika Novi Beograd

Engleski jezik je postao neophodan za napredovanje u mnogim segmentima poslovnog sveta. Budite u toku sa savremenim trendovima, usavršite engleski jezik kroz individualne časove. To je najbolji način da u potpunosti unapredite svoju karijeru.

 

Individualni časovi engleskog jezika - prednost nastave u EuroSchool-u

Efikasno savladan jezik će  ispuniti vaša očekivanja! 

 

  • Rezultati su odlični, napredak brz i efikasan. Iskusni profesori EuroSchool-a, od kojih su mnogi školovani u inostranstvu, koriste napredne konverzacione metode.
  • Dinamika, termini i ritam časova se utvrđuju dogovorom.
  • Profesor kroz usmeni test procenjuje veštinu koja nije superiorna i stavlja se naglasak na usavršavanje te oblasti.
  • Fond časova nije fiksan, prilagodljiv je potrebama i vremenu polaznika. Preporučeni osnovni fond časova je 40. U zavisnosti od ciljeva koje želite da ostvarite utvrđuje se broj časova.
  • Individualni časovi engleskog jezika mogu biti od početnog do najvišeg nivoa ali i poslovni individualni engleski, specijalizovani i priprema za međunarodno priznate sertifikate.

U EuroSchool školi stranih jezika na Novom Beogradu, savladaćete strani jezik efikasno i kvalitetno.

U ponudi je individualni engleski za hitne potrebe zaposlenja u određenoj kompaniji uz fleksibilne termine.

 

Koji je najbitniji cilj individualnog učenja engleskog jezika?

 

Kada se odlučite za kurs predavač će odrediti nivo znanja polaznika kroz placement test. Na osnovu predznanja i potrebe polaznika utvrđuje se program učenja. Program kursa maksimalno je prilagođen polazniku tako da se po završetku istog dobija kvalitetno i izuzetno primenljivo znanje. Naši predavači će se pobrinuti, da se predviđeno gradivo usvoji što ranije i bolje.

 

Kako izgleda individualna nastava?

  

Individualni kurs u EuroSchool školi stranih jezika se izvodi po principu jedan stručni predavač jedan učenik. Tokom trajanja časa sva pažnja predavača namenjena je polazniku. Svrha časa je da polaznik usvoji kvalitetno znanje koje će moći da primeni potpuno u praksi. Naglasak je na konverzaciji već od početnih nivoa. Prednost individualnog učenja je potpuna fokusiranost stručnog predavača na usvajanje stranog jezika na način koji je polazniku bitan.

  

Kako da budete sigurni da li napredujete?

 

Praćenje napretka se vrši kontrolnim testovima tokom trajanja kursa i kroz konverzacije u kojima polaznik učestvuje tokom svakog časa. Na časovima polaznici se stavljaju u takozvani RolePlay, odnosno u stavljanje uloga. Kroz svakodnevne situacije polaznici uvežbavaju jezik, stiču kvalitetno i izuzetno praktično znanje koje mogu upotrebiti kada god to budu poželeli.

 

Da li znate da možete imati online stručnog predavača u udobnosti sopstvenog doma?

 

Individualni kursevi engleskog jezika mogu se pohađati i online, iz udobnosti sopstvenog doma. Za ovakav način učenja potrebna je dobra internet konekcija i računar sa web kamerom, jer se predavanja održavaju putem Skajpa. Ukoliko se ne nalazite kod kuće možete učiti iz pokreta ukoliko posedujete tablet ili laptop, a potrebna je samo internet konekcija.

 

Kada se mogu zakazati individualni časovi?

 

Termini za individualno učenje su fleksibilni i prilagodljivi svakom polazniku. Časovi se zakazuju u periodu između 8h i 22h svakog dana, a postoji mogućnost organizovanja kursa u Vašoj firmi.

 

Unapredite karijeru kroz individualan kurs koji je maksimalno prilagođen vašim potrebama u EuroSchool školi stranih jezika.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate e-mailom, ali i preko WhatsApp ili Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu na 064 300 54 62.

 

Individualni kurs engleskog jezika

 

 

 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici