Kurs arapskog jezika

Arapski jezik je izuzetno popularan, pogotovo među mlađom populacijom, jer je zbog svoje egzotičnosti i široke rasprostranjenosti izuzetno zanimljiv za proučavanje. Zajedno sa aramejskim, hebrejskim, ugaritskim i feničanskim jezikom čini semitsku grupu jezika. Njme se govori od 6 veka nove ere. Kasnije je izvršena standardizacija arapskog jezika. Tako da je danas književni arapski jezik jedini zvanični oblik.

Kurs arapskog jezika vam je neophodan ukoliko želite da putujete u neku od arapskih zemalja,a sa predavačem koji je izvorni govornik savladaćete arapski efikasno i kvalitetno. 

Možete da savladate osnove u smislu da predstavite sebe, svoje kolege, snalaženje u novom okruženju. Naš kurs arapskog jezika će Vam pomoći i da se snađete u neobaveznim situacijama, da uzmete od neke osobe kontakt telefon, da tražite ili dajete savete i instrukcije, odnosno sve ono što će vam pomoći u dnevnoj komunikaciji na arapskom jeziku. Ako studirate arapski izvorni govornik će Vam takodje biti od velike koristi. Ako želite samo konverzaciju na nižem ili visokom nivou možemo da Vam ponudimo individualne časove ili nastavu u maloj grupi.

 Osim toga naučićete da pišete arapskim pismom, koje je samo po sebi neuobičajeno jer se piše sa desna na levo.

 Online kurs arapskog jezika

 Ako nemate vremena da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, možete učiti i online iz udobnosti sopstvenog doma. Sve što vam je potrebno su računar i dobra Internet veza, kao i web kamera jer se predavanja vrše putem Skajpa. Ovakav način učenja je pogodan za poslovne ljude, ili one polaznike koji nemaju mogućnost da dođu na kurs arapskog jezika u našu EuroSchool školu stranih jezika. Možete učiti i iz pokreta, ako posedujete prenosivi uređaj, laptop ili tablet.

 

Polaznici na višem nivou kursa će biti osposobljeni da lako komuniciraju i da razgovaraju o raznim temama, kao i da čitaju tekstove različite tematike. Kako bi naučili što više stvari tokom kursa, obrađujemo različite tematike. Naučićete akademski arapski jezik, ali i dosta stvari iz kulture i života arapskog sveta. Osim književnog arapskog jezika koji je razumljiv u čitavom svetu, savladaće i osnove egipatskog dijalekta, koji je vodeći arapski dijalekat u svetu.

 

Kurs arapskog jezikaPohađajući kurs arapskog jezika u EuroSchool školi jezika Beograd posebno znanje ćete dobiti iz govornog jezika i svih njegovih pratećih veština, jer vam je to u suštini i najznačajnije. Polaznici se tokom časova stavljaju u takozvani RolePlay, odnosno u stvarne situacije koje im se mogu desiti, a njih rešavaju na arapskom jeziku. Na taj način dobijate izuzetno praktično i kvalitetno znanje, koje je odmah primenljivo u različitim situacijama. Kurs drže stručni i posvećeni predavači koji će se potruditi da u potpunosti naučite arapski jezik. Praćenje napretka polaznika se vrši putem testova ili na neki drugi način.

 

U ponudi je individualno učenje, tokom kojeg je predavač posvećen isključivo vama i vašem znanju. Tokom ovavog načina učenja dobijate maksimalnu iskorišćenost uloženog vremena i novca, i svakako je da je ovo najzahvalniji način učenja za samog polaznika. Takođe možete učiti i poluindividualno, odnosno sa još jednom vama bliskom osobom. Ovakav način učenja je pogodan jer ćete uz greške zajedno najbolje učiti, a posebna pogodnost je cena, jer ćete kurs za dvoje dobiti po ceni jedne osobe.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

 

 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici