Kurs češkog jezika

Češki jezik u našoj EuroSchool školi stranih jezika ćete naučiti kako biste bez problema mogli da se sporazumevate na ovom jeziku, bez obzira na to da li Vam je njegovo znanje potrebno iz ličnih ili poslovnih razloga. Češka Republika je zemlja članica Evropske unije  i svakako da će Vam njegovo znanje biti korisno u budućnosti.

 

Kroz kurs češkog jezika u EuroSchool školi stranih jezika naučićete kako da se sporazumevate, aplicirate za radnu dozvolu, kao i da bez problema razgovarate na razne teme kada se nađete u ovoj zemlji. Prednost ovog jezika je i to što je on jedan od 24 radna jezika u Evropskoj Uniji. U našoj školi kurs će Vam držati visoko kvalifikovani predavači koji će se potruditi da u potpunosti savladate ovaj jezik.

 

Online kurs češkog jezika

 

Možete učiti i online ukoliko nemate prilike ili vremena da dođete na naš kurs češkog jezika u EuroSchool školu stranih jezika. Sve što Vam je potrebno su dobra Internet konekcija i računar sa web kamerom, a predavanja možete pratiti iz udobnosti sopstvenog doma putem Skajpa. Takođe, možete učiti čak i kada niste kod kuće, ako posedujete laptop ili tablet. Prednost je i to što su termini apsolutno prilagođeni Vama, i dogovaraju se sa samim predavačem.

 

Pohađajući kurs češkog jezika posebno znanje ćete dobiti iz govornog jezika i iz njegovih pratećih veština, jer Vam je to u suštini i najznačajnije. Polaznici se tokom časova stavljaju u takozvani RolePlay, odnosno u stvarne situacije koje im se mogu desiti, a njih rešavaju na češkom jeziku. Na taj način dobijate izuzetno praktično i kvalitetno znanje, koje je odmah primenljivo u različitim situacijama. Kurs drže stručni i posvećeni predavači koji će se potruditi da u potpunosti naučite češki jezik. Praćenje napretka polaznika se vrši putem testova ili na neki drugi način.

Kursevi ceskog jezika u BeograduKurs češkog jezika možete učiti individualno u EuroSchool školi stranih jezika, a na taj način profesor će tokom časa biti posvećen samo Vama. Na taj način dobijate maksimalnu iskorišćenost tokom časa  i ovaj sistem se pokazao najefikasniji za učenje. Takođe, u ponudi je i poluindividualno učenje, odnosno učenje sa još jednom, Vama bliskom osobom. Prednost ovakvog učenja je to što možete učiti na tuđim greškama, a ukoliko se odlučite za ovakav način učenja, aktiviraćete i specijalnu promociju, te  će tako Vas dvoje učiti po ceni jedne osobe.

 

Ono što je važno napomenuti je to da su za učenje češkog jezika, kao i za sve ostale kurseve u našoj ponudi, termini fleksibilni, odnosno prilagodljivi samim polaznicima. Na taj način, polaznik se stavlja u prvi plan  i uči onda kada njemu to najviše odgovara. Određen tip ljudi voli da uči ujutru, drugi vole uveče, a na navedeni  način svako će moći da odredi vreme kada je najefikasniji u skladu sa svojim obavezama, kako bi samo sticanje znanja prošlo u najboljem mogućem redu. Sjajna prilika u  EuroSchool školi stranih jezika čeka na Vas.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici