Kurs danskog jezika

Kurs danskog jezika namenjen je osobama koje žele da nauče ovaj izuzetno zanimljiv skandinavski jezik bilo zato što žele da počnu da rade u ovoj zemlji, bilo zato što žele da studiraju, ili da jednostavno posete turistički Dansku, te žele da se lakše snađu na svom putovanju.

 

Kurs danskog jezika u našoj EuroSchool školi stranih jezika će vam držati stručni i posvećeni predavači, koji će vam pomoći da usvojite znanje izuzetno dobro i kvalitetno, kako biste mogli da ga primenite u praksi onda kada vama to bude bilo potrebno. Naučite danski jezik kako bi ste mogli da ga iskoristite u svim situacijama u kojima se budete nalazili.

 

Znanje danskog jezika vam je potrebno ukoliko želite da dobijete radnu dozvolu u ovoj zemlji. U našoj EuroSchool školi stranih jezika proći ćete kompletnu pripremu za polaganje samog testa, a naši stručni predavači će vam pomoći da položite ovaj test bez problema. Znanje danskog jezika vam je potrebno i ukoliko želite da studirate u ovoj zemlji, a kod nas ćete proći celokupnu pripremu za polaganje testa. Možete učiti nekoliko nivoa danskog jezika, a u zavisnosti od vaše potrebe i trenutnog znanja jezika.

 

Online kurs danskog jezika

 

Ukoliko nemate vremena da dođete u našu školu, ili jednostavno niste u mogućnosti da dođete, u ponudi je i online učenje iz udobnosti sopstvenog doma.

 

Kada zakažete razgovor sa našim stručnim predavačem, uradićete takozvani placement test, na osnovu kojeg će vam se odrediti trenutno znanje danskog jezika, kako bi se časovi na kursu apsolutno prilagodili vama i vašim potrebama. U zavisnosti od nivoa znanja koji pokažete možete pohađati kurs danskog jezika na nekom od tri nivoa.

 

Učenej danskog jezikaDanski 1 će vam omogućiti da naučite govor i razumevanje danskog jezika, onoliko koliko je to neophodno u svakodnevnom govoru. Takođe, umećete da čitate i pišete jednostavne tekstove, o danskom tržištu i društvu. Cilj kursa je osposobljavanje za posao za koji nisu potrebne posebne kvalifikacije i da se postane aktivan sugrađanin u Danskoj. Danski 2 će vam omogućiti da tečno čitate i pišete na danskom jeziku, kao i da bez problema razgovarate na danskom jeziku i da razumete danski. Tokom kursa Danski 3 naučićete da nijansirano razgovarate na danskom jeziku, kao i da se pismeno izražavate. Naučićete i da komentarišete razne teme u širokom kontekstu, kao i da razgovarate o opštoj istoriji i kulturi danskog društva.

 

Početni nivo koji obuhvata kurs danskog jezika traje 20 časova po 90 minuta. Literatura je Aktivt dansk uz radnu svesku Intesivt dansk podržana audio materijalom. Možete doći na jedan probni čas, kako biste se upoznali sa metodama rada naše EuroSchool škole stranih jezika.

 

U ponudi je i individualno učenje, tokom kojeg će profesor biti posvećen isključivo vama i vašem usvajanju znanju tokom trajanja časa. Na ovaj način dobijate maksimalnu iskorišćenost uloženog vremena i novca.  Možete učiti i poluindividualno a prednost ovakvog načina učenja je to što ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici