Kurs francuskog jezika

Francuski jezik je danas jedan od najpopularnijih jezika za učenje, pre svega zbog svoje rasprostranjenosti i važnosti u porodici evropskih jezika. Zbog toga smo za vas spremili kvalitetan program, koji možete pohađati u našoj EuroSchool školi stranih jezika.

 

Kurs francuskog jezika u EuroSchool školi stranih jezika mogu pohađati polaznici svih nivoa znanja i starosti, jer je prilagođen znanju polaznika, kako bi se lekcije što lakše usvojile, a samim tim i polaznici spremili za polaganje testova znanja. Lekcije su izuzetno praktične, a sami polaznici se stavljaju u svakodnevne situacije kako bi usvojili praktično znanje.

 

Francuski jezik u našoj školi možete učiti na svim nivoima, a u ponudi su standardni nivoi znanja od A1 do C1 skale, zajedničkog evropskog okvira za jezike – CECRL. Takođe, u našoj ponudi su i konverzacijski kursevi, kao priprema za Delf i Dalf testove. Što se tiče školskog prograa, posebne kurseve smo pripremili za osnovce, srednjoškolce i studente. Kurseve drže stručni i posvećeni predavači, koji će vam preneti znanje i biti tu kako bi vam pomogli da gradivo usvojite što kvalitetnije.

 

Osim u grupama kurs francuskog jezika možete pohađati i individualno. Ovakav način učenja je namenjen osobama koje žele da uče same, bilo zbog toga što ne vole da uče u grupama, bilo zbog toga što žele brže da napreduju. Brže napredovanje kroz ovakav način učenja je karakteristika, jer je predavač tokom trajanja časa posvećen isključivo vama i vašem znanju. Na ovaj način dobijate maksimalnu iskorišćenost za uloženi novac, i sasvim sigurno kvalitetno se pripremate za polaganje testova.

 

Kursevi francuskog jezika na Novom BeograduJoš jedna pogodnost koja je vezana za individualno učenje, je i takozvano poluindividualno učenje, odnosno učenje sa još jednom vama bliskom osobom. Učenje u paru će vam omogućiti da učite na greškama osobe koja je u paru sa vama, kao i da zajedno napredujete kroz gradivo. Ono što je pogodnost ovakvog način učenja je i cena, jer kurs za dve osobe dobijate po ceni jedne.

 

U EuroSchool školi stranih jezika možete pohađati i online putem Skajpa.

Online kurs francuskog jezika je namenjen osobama koje žele da uče francuski jezik iz udobnosti sopstvenog doma. Sve što vam je potrebno za ovakav način učenja je dobra Internet konekcija, kao i uređaj koji vam omogućava video pozive. Osim od kuće, ukoliko koristite laptop ili tablet, možete učiti bilo gde da se nalazite što je svakako prednost koja je posebno pogodna za poslovne ljude koji se često nalaze na putu. Kvalitet kursa je isti kao i da pohađate u samoj školi, a na ovaj način uštedećete vreme koje bi vam trebalo da dođete do naše škole.

 

Termini svih kurseva su apsolutno prilagođeni vama, i dogovaraju se samim predavačima, tako da možete učiti onda kada vama to najviše odgovara. Na vama je samo da se odlučite i izaberete jedan od nivoa, u zavisnosti od vašeg znanja.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici