Kurs grčkog jezika

Bez obzira na to da li želite da radite u Grčkoj, komunicirate sa grčkim poslovnim partnerima, ili jednostavno želite da idete na letovanje, kurs grčkog jezika u EuroSchool školi stranih jezika je prava prilika za vas da se upoznate sa ovim jezikom.

 

Grčki jezik je jedan od najstarijih evropskih jezika, i zato je njegovo znanje veoma cenjeno u svetu. Sa njegovim znanjem ćete se mnogo lakše snaći u ovoj zemlji, u komunikaciji sa običnim ljudima, što vam može biti od pomoći bez obzira na to da li se radi o  poslu, ili nekoj drugi vrsti odnosa.

 

U EuroSchool školi stranih jezika, kurs grčkog jezika ćete naučiti uz pomoć izuzetno stručnih predavača, u manjim grupama čije formiranje je u toku, ili individualno i poluindividualno a sve u zavisnosti od vaših afiniteta. Nastava se odvija po planu i programu koji prati udžbenik Epikinoniste elenika i radna sveska bazirana na komunikativnoj metodi i osposobljava polaznike za upotrebu jezika u stvarnim životnim situacijama.

 

 

Online kurs grčkog jezika

 

Kurs grckog jezikaUkoliko ste veoma zauzeti, i imate problem da organizujete svoje vreme kako bi prisustvoli časovima grčkog jezika u našoj EuroSchool školi stranih jezika, onda je sasvim sigurno online kurs grkog jezika pravo rešenje za vas. Online kurs vam omogućava da učite direktno iz sopstvene fotelje, iz svoje kuće, tako da ne morate da dolazite direktno u školu. Osim toga, možete uičiti bukvalno bilo gde da se nalazite samo ako uz sebe imate uređaj koji vam omogućava da koristite video pozive i dobru Internet konekciju. Ovo je idealna prilika za osobe koje su veoma zauzete, za poslovne ljude, ali i za sve vas koji niste iz Beograda. Učenje ne poznaje granice, pa zato iskoristite ovu sjajnu ponudu koju smo pripremili za vas.

 

Ukoliko se odlučite za individualno učenje, dobićete maksimalno iskorišćenost kapaciteta tokom vremena učenja. Profesor je tokom ovog načina učenja posvećen samo vama, a termini se dogovaraju u odnosu na ono kada vama najviše odgovara da učite. Ono što je posebnost individualnog učenja u EuroSchool školi stranih jezika je i mogućnost poluindividualnog učenja, odnosno mogućnost da učite zajedno sa vama bliskom osobom. I sve ovo po ceni jedne osobe, tako da će praktično osoba koja uči sa vama to raditi besplatno.

 

Kurs grčkog jezika odlikuje učenje u kome je fokus na konverzacijskom delu jezika, koji prate sve neophodne veštine da bi se ovo u potpunosti savladalo. Kurs drže izuzetno posvećeni predavači koji  će probati da izvuku maksimalnu iskorišćenost vašeg vremena tokom trajanja kursa. Jedna od glavnih karakteristika ovog kursa je i takozvani Roleplay, odnosno stavljanje u svakodnevne situacije kako bi se vi što bolje navikli na svakodnevno korišćenje grčkog jezika.

 

Kažu da je čovek bogat, onoliko koliko jezika zna, a uz znanje grčkog jezika će sasvim sigurno i vaš život biti bogatiji. Dođite i uverite se u naš kvalitet, a za grupe smo obezbedili i specijalan popust.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici