Kurs italijanskog jezika

Pica, Koloseum, espreso, moda, Fiat, Romeo i Julija, Mikelanđelo, Alpi, su samo neke od mnogobrojnih asocijacija na prelepu Italiju, ali i njen jezik, tradiciju, običaje i kulturu.

Italijanski jezik je potreban i ako ste u Srbiji jer u mnogim restoranima možete naći italijanske specijalitete poput Pizza quattro formaggi ili Pizza quattro stagione, čiji nazivi su vas zbunili ali i sigurno naterali da pomislite kako ipak treba da upišete kurs italijanskog jezika i naravno da tu priliku ne propustite. Radi opšte kulture, brojnih poslovnih prilika i partnera, putovanja na letovanje i zimovanje ili zbog školovanja na prestižnim italijanskim Univerzitetima upišete jedan od najpopularnijih kurseva današnjice i to kurs italijanskog jezika na Novom Beogradu u školi stranih jezika Euroschool. Osim osnovnog sporazumevanja  steći ćete na narednim nivoima napredni nivo italijanskog jezika.

Grupe su male do 4 polaznika, predavači master sa velikim iskustvom te napredak efikasan. Termini su fleksibilni, upis je tokom cele godine.

Fond časova

Udžbenici koje koristimo su prilagođeni odraslima i osobama koje za kratko vreme moraju da pređu osnovni nivo (Livello elementare A1-A2) i za razliku od školskih programa, nude vam bogatiji vokabular i znanje upotrebljivo u praktičnim situacijama. U našoj EuroSchool školi stranih jezika možete pohađati sve nivoe kursa od A1 do C2. A1 nivo se uči najbrže i za njega vam je potrebno  40 časova kako biste ga savladali. Možete upisati neke od  specijalističkih kurseva kao što su: italijanski za medicinske radnike, italijanski za zaposlene u turizmu ili ugostiteljstvu sa elementima italijanske kuhinje i poslovni italijanski sa poznavanjem ekonomske i pravne terminologije.


 

Online kurs italijanskog jezika

Ukoliko nemate vremena, ili jednostavno niste u mogućnosti da uživo dolazite u našu EuroSchool školu stranih jezika, za vas imamo rešenje. Online učenje italijanskog jezika je idealno za osobe koje žele da uče iz komfora sopstvenog stana, a sve što vam je potrebno za ovakav vid učenja je dobra Internet konekcija i kompjuter sa veb kamerom. Nastava izvodi putem Skajpa, pa vam je i taj program neophodan na računaru. Osim računara, možete učiti i na laptopu, tabletu i mobilnom telefonu, a odlika ovakve mogućnosti je mobilnost, i moguće učenje dok ste na putu. Termini su u ovakvim slučajevima prilagodljivi vama, tako da možete pohađati kurs onda kada vama to najviše odgovara.

 

Kursevi italijanskog jezika na Novom Beogradu

Osim učenja u grupama u ponudi je individualno učenje, kroz koje ćete imati maksimalnu posvećenost profesora vašem znanju jezika. Časovi su prilagođeni vama, tako da od uloženog vremena dobijate maksimalnu iskorišćenost. Osim toga, nudimo vam i mogućnost da učite zajedno sa još jednom vama bliskom osobom, a ako iskoristite tu mogućnost dobijate kurs za dvoje po ceni jedne osobe, što je svakako akcija koju treba iskoristiti.

 

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici