Kurs japanskog jezika

Japanski jezik spada u grupu egzotičnih jezika sa pozicije prosečnog čoveka, ali svakako može naći svoju prakičnu primenu, bilo da želite da otputujete u ovu zemlju Dalekog istoka, ili da poslujete sa Japancima. Znanje japanskog jezika koje ćete steći u EuroSchool školi stranih jezika će vam pomoći da ostvarite dobru komunikaciju.

 

Kurs japanskog jezika u našoj školi drže stručni predavači sa bogatim predavačkim iskustvom. Oni će vam pomoći da tokom časa u potpunosti savladate gradivo koje se nalazi pred vama, i steknete praktično i primenjivo znanje. Na početnim nivoima jezika učićete iz knjiga Mina no Nihongo Shokyu 1 i 2, dok ćete na naprednijim nivoima kursa učiti iz knjiga Mina no Nihongo Chukyu 1 i 2. Nakon završenog kursa i položenog testa, EuroSchool škola stranih jezika izdaje potvrdu o znanju japanskog jezika. 

 

Online kurs japanskog jezika

 

Online učenje japanskog jezika je još jedna mogućnost za učenje. Ukoliko nemate vremena da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, ili prosto niste u mogućnosti jer ne živite u Beogradu, ovo je idealan način da ipak steknete adekvatno znanje japanskog jezika. Možete učiti iz komfora sopstvenog doma, a sve što vam je potrebno za nastavu je stabilna Internet konekcija, kao i kompjuter sa web kamerom. Ukoliko posedujete prenosivi uređaj sa web kamerom, kao što je laptop ili tablet, možete učiti i iz pokreta. Ova mogućnost će se svakako svideti poslovnim ljudima, koji mogu da računaju na to da kurs japanskog jezika mogu poneti sa sobom ukoliko to bude bilo potrebno.

 

Japanski jezik u našoj školi možete učiti u grupama, ali i individualno ili poluindividualno, na vama je da se odlučite. Prednosti individualnog učenja su svakako to što učite sami a predavač je tokom časa posvećen isključivo vama, odnosno tome da što bolje savladate gradivo. Na ovaj način dobijate maksimalnu iskorišćenost tokom trajanja časa, a znanje koje dobijete biće kvalitetnnije i veće. Takođe, tokom ovakvog načina učenja same termine časova dogovarate u razgovoru sa predavačem,  pa tako možete učiti onda kada vama to najviše odgovara, odnosno kada se osećate spremni za to.

 

Kurs japanskog jezika u BeograduKurs japanskog jezika možete pohađati i u poluindividualnim grupama. Ovo praktično znači da na kurs dolazite zajedno sa još jednom vama bliskom osobom. Prednost ovakvog načina učenja je svakako to što možete učiti zajedno sa još nekim u koga imate poverenja, i na taj način lakše savladavati greške i gradivo učeći na tuđem primeru. Specijalna povoljnost poluindividualnog učenja je i to što kurs za dve osobe dobijate po ceni jedne, i na taj način ostvarujete veliku uštedu, a znanje koje dobijate je svakako istog kvaliteta kao i da učite individualno.

 

Kako bi što bolje naučili japanski jezik polaznici se stavljaju u svakodnevne situacije, i na taj način kroz praktične primere su spremni da nauče japanski jezik za svakodnevnu upotrebu.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici