Kurs kineskog jezika na Novom Beogradu

Kurs kineskog jezika namenjen je pre svega poslovnim ljudima koji imaju u Kini poslovne partnere, ali i znatiželjnim osobama koje žele da otputuju u ovuzemlju Dalekog istoka. Zbog velikog broja doseljenika u Srbiju, i mešanja sa lokalnim stanovništvom, na ovaj kurs se odlučuje i sve veći broj naših ljudi zbog lakše komunikacije.

 

Kurs kineskog jezika u našoj EuroSchool školi stranih jezika će vam dati znanje koje će vam pomoći da se snađete kada se nalazite u Kini, bilo da je to zbog vaših poslovnih potreba, bilo da ste u ovu zemlju otputovali turistički. Kina je zemlja koja po svetskim statistikama ima najveći industrijski rast u poslednje vreme, i sve je više poslovnih partnera koji šire svoj biznis na tržište Evrope. Zato je znanje kineskog jezika veoma važno za sve poslovne ljude.

 

Takođe, sve je više kineskih doseljenika u Srbiju, i komunikacija sa njima je dosta otežana, pre svega zbog nepoznavanja jezika i kulture. Ukoliko želite da lakše stupite u komunikaciju sa Kinezima koji već žive u Srbiji ovaj kurs je pravo rešenje za vas. Pomoći će vam da ostvarite komunikaciju, da se dobro sporazumete, i na taj način sprovodete u delo cilj vaše komunikacije. 

 

Online kurs kineskog jezika

 

Kineski možete pohađati i online, a sve što vam je potrebno za ovakav način učenja je dobra internet konekcija i računar sa veb kamerom, jer se predavanja održavaju putem Skajpa.

 

Učenje kineskog jezika u našoj EuroSchool školi stranih jezika drže stručni predavači koji će vam pomoći da savladate ovaj jezik onoliko koliko vam je potrebno u skladu sa vašim namerama, a znanje koje će dobiti na ovom kursu je izuzetno praktično i primenljivo u praksi.

 

Kursevi kineskog jezika na Novom BeograduKurs  traje tri meseca, a časovi se održavaju dva puta nedeljno po 90 minuta.  Cilj ovog kursa je upoznavanje sa osnovama kineskog jezika, njegovim fonetskim sistemom, poreklom i strukturom karaktera i osnovnim gramatičkim pojmovima. Kurs obuhvata najučestalije izraze i one neophodne za osnovnu komunikaciju. Program je koncipiran tako da putem interaktivnog učenja polaznicima kursa pruži neophodno znanje za svakodnevnu konverzaciju na kineskom jeziku. Na časovima ćete učiti osnove fonetike, tonova, kineske karaktere, svakodnevne pozdrave, gramatiku. Naučićete da na kineskom izgovarate stvari vezane za porodicu i domaćinstvo, kao i imena gradova, javnih mesta i institucija. Po samom završetku kursa prvo ćete proći probni a zatim završeni test, a nakon položenog testa i potvrdu o znanju kineskog jezika.

 

Nastavu možete pohađati i individualno u našoj EuroSchool školi stranih jezika, a tokom ovakvog načina učenja stručni predavač je posvećen samo vama odnosno načinima da vi tokom trajanja časa kvalitetno usvojite gradivo. Na ovaj način dobićete maksimalnu iskorišćenost uloženog vremena i novca. Možete učiti i poluindividualno a prednost ovakvog načina učenja je to što ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.


Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici