Kurs mađarskog jezika

 

Mađarskim jezikom govori 14 miliona ljudi i jedan je od službenih jezika Evropske unije. Spada u grupu ugro-finskih jezika, lep je i melodičan. Poznavanje mađarskog jezika nudi velike mogućnosti. Posebno onima koji su u potrazi za boljim poslom ili usavršavanjem u nekoj od zemalja Evropske unije. Ali i osobama koje imaju mogućnost da poseduju mađarski pasoš. Već dugi niz godina organizujemo izuzetno kvalitetan kurs mađarskog jezika. Uz odlične profesore EuroSchool škole stranih jezika učenje mađarskog jezika je zanimljivije i lakše. Izuzetno zadovoljstvo naših polaznika i njihovi postignuti rezultati nas čine ponosnim iako se mađarski jezik smatra težim jezikom za učenje i zahteva dosta posvećenosti.

 

Šta je potrebno za dobijanje mađarskog državljanstva?

 

Od 2011. godine prema Zakonu Mađarske za sticanje mađarskog državljanstva potreban je direktan predak na teritoriji Mađarske ili brak sa državljaninom Mađarske. Takođe treba da znate da deca do 14 godina dobijaju državljanstvo na osnovu roditelja. Pored toga jednako je važno i poznavanje mađarskog jezika na nivou standardne komunikacije. Odnosno sposobnost da objasnite i izrazite svoje mišljenje o nečemu. Razgovor obavljaju službenici Ambasade u Beogradu ili Konzulata u Subotici u trajanju od 30 minuta. U EuroSchool školi stranih jezika možete uspešno se pripremite razgovor u Ambasadi/Konzulatu Mađarske.

 

Kako izgleda priprema za razgovor za državljanstvo Mađarske?

 

Profesori mađarskog jezika EuroSchool-a poseduju veliko iskustvo i namenski polaznike pripremaju za razgovor. Dugi niz godina organizuje se priprema razgovora za državljanstvo Mađarske. Priprema za razgovor za državljanstvo obuhvata od 40 do 60 školskih časova. Priprema obuhvata unapređenje komunikacije polaznika u potrebnim oblastima. Nakon učenja mađarskog jezika u Euroschool-u bićete apsolutno spremni da sa službenikom Ambasade/Konzulata propisanih 30 minuta razgovarate na mađarskom jeziku.

 

Da li je potrebno predznanje za učenje mađarskog jezika?

 

Predznanje za učenje mađarskog jezika nije potrebno. Ali verovali ili ne mi smo sigurni da pojedine reči iz mađarskog vokabulara već znate. Reči poput reči papuča, astal, ključ smo preuzeli iz mađarskog jezika. Dok su reč ašov Mađari preuzeta iz našeg jezika. Pored toga, mađarski jezik je zasnovan na latiničnom pismu.

 

Kako se sprovodi nastava u EuroSchool školi stranih jezika u Beogradu?

 

Nastava se organizuje u malim grupama ili individualno u prijatnoj atmosferi EuroSchool škole stranih jezika. Termini nastave su fleksibilni. Maksimalno su prilagođeni vašem vremenu od jutarnjih do večernjih sati. Uz odlične profesore lako ćete savladati tešku gramatiku i veliki broj padeža. Zato se kvalitetno pripremite i sigurno položite kurs mađarskog jezika.

 

Da li postoji online kurs mađarskog jezika?

 

U ponudi je online učenje mađarskog jezika. Učenje mađarskog jezika je sada dostupno i iz komfora vašeg doma. Sve što je potrebno je dobra Internet konekcija i laptop računar. Termini za online kurs mađarskog jezika su fleksibilni. Kurs je namenjen pripremi za razgovor u Ambasadi/Konzulatu ili zbog unapređivanja poslovnih potreba. Takođe možete učiti i ako niste kod kuće, ukoliko posedujete laptop ili tablet uređaj, jer se časovi vrše putem Skajpa.

 

Zašto izabrati EuroSchool školu stranih jezika?

 

Zato što smo ponosni na visok kvalitet nastave i vaše zadovoljstvo bilo da se radi o pripremi za razgovor u Ambasadi/Konzulatu ili kursu mađarskog jezika. Naši polaznici odlaze na razgovor u Ambasadu/Konzulat puni samopouzdanja, a vraćaju se zadovoljni i sa osmehom. Dok su naši polaznici koji usavršavaju mađarski jezik zbog poslovnih prilika već su unapredili poslovnu saradnju sa mađarskim kompanijama.

 

Aktuelno։ Upis  toku!

 

Bilo da želite da unapredite poslovne rezultate ili da se pripremite za razgovor u Ambasadi/Konzulatu Mađarske pružite sebi najbolju nastavu. Zato iskoristite jedinstvenu priliku i kvalitetno se pripremite i položite kurs mađarskog jezika u EuroSchool školi stranih jezika u Beogradu. Pored toga, ukoliko učite mađarski jezik sa bliskom osobom možete platiti dva kursa mađarskog jezika po ceni jednog!

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko e-maila ili preko WhatsApp i Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu.

 Kurs madjarskog jezika u Beogradu

 

 

 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici