Kursevi norveškog jezika

 

Zainteresovanost za kurs norveškog jezika je velika. Posebno kod farmaceuta, lekara, fizioterapeuta, medicinskih sestara i svih koji žele da obezbede uspešnu profesionalnu karijeru. Veliki broj medicinskog osoblja je u našoj EuroSchool školi stranih jezika već stekao sertifikat o znanju norveškog jezika. Taj sertifikat je neophodan za zasnivanje radnog odnosa u Norveškoj. Zato mnogi naši polaznici koji su stekli ovaj sertifikat već grade uspešne karijere, imaju visoke zarade i uživaju u netaknutoj prirodi Norveške. Budite poput njih i ne dozvolite da norveški jezik predstavlja prepreku u ostvarivanju profesionalnih snova već se odlučite za učenje norveškog jezika još danas.

 

Da li je potrebno predznanje za učenje norveškog jezika?

 

Ukoliko do sada niste imali priliku da učite norveški jezik to nije nikakav problem. Kurs obuhvata 40 školskih časova, a odvijaju se dinamikom dva puta nedeljno ili učestalije ukoliko želite. Kroz kurs norveškog jezika na Novom Beogradu u EuroSchool-u za samo 2.5 meseca odlični rezultati neće izostati. Kod nas se možete pripremati za Norskprøve 3 i Bergenstesten testove.

 

Kako se sprovodi nastava?

 

Nastava koju organizujemo odvija se kroz rad u malim grupama do 4 polaznika ili kroz individualnu nastavu. Poznato je da medicinski radnici nemaju puno slobodnog vremena. Zato nudimo mogućnost fleksibilnih termina. Učenje norveškog jezika je efikasno uz rad sa našim iskusnim diplomiranim profesorima norveškog jezika. Profesori koriste najefikasnije metode i tehnike uz pomoć kojih naši polaznici lako uče da slušaju, čitaju, pišu, govore ali i kako da savladaju gramatiku norveškog jezika. Garantujemo da na taj način možete uspešno napredovati i završiti svi nivoe znanja norveškog jezika.

 

Da li norveški jezik može da se uči od kuće?

 

Naravno. U poslednje vreme aktuelno je online učenje norveškog jezika. Ukoliko ste zauzeti i nemate vremena da dolazite do škole organizujemo online termine kada vama odgovaraju. U EuroSchool-u se na taj način uspešno polažu svi nivoi znanja norveškog jezika. Za direktnu komunikaciju sa profesorom potreban je samo Skype program. Nakon svakog završenog nivoa kursa i finalnog testa izdaje se sertifikat škole.

 

 

Koji nivoi norveškog jezika su u ponudi u EuroSchool školi stranih jezika?

 

U našoj ponudi se nalaze svi nivoi norveškog jezika od početnog A1 kursa do naprednog C2 kursa norveškog jezika. Predavanja drže stručni predavači sa bogatim iskustvom. Na kursu A1 nivoa norveškog jezika naučićete da se predstavite, snađete u restoranu, kupovini itd. Kroz kurs A2 uče se prostije fraze, dok je B1 zasnovan na primeni svega naučenog u praktičnom smislu. B1 nivo znanja norveškog jezika neophodan je za polaganje testova poput Norskprøve 3 ili Bergenstesten.

 

Koji nivo norveškog jezika je potreban za studije u Norveškoj?

 

Test kojim se potvrđuje poznavanja norveškog kao stranog jezika je Bergenstesten test. Test je prvenstveno namenjen mladima koji žele da studiraju na fakultetima u Norveškoj, a kojima norveški nije maternji jezik. Na taj način se proverava znanje norveškog jezika koje je predviđeno za nivoe znanja B2 i C1 prema evropskim standardima.

 

Zašto izabrati EuroSchool školu stranih jezika?

 

Veliko zadovoljstvo i sjajni postignuti rezultati vaših kolega medicinskih radnika koji su pohađali kurs norveškog jezika u EuroSchool-u treba da vas motiviše da počnete sa učenjem norveškog jezika. Ponosni smo na visok kvalitet nastave bilo da se radi o snalaženju tokom turističkih poseta, u svakodnevnim situacijama ili sticanju neophodnih sertifikata za radnu dozvolu u ovoj skandinavskoj zemlji.

 

Aktuelno: Upis u toku!

 

Obezbedite sebi mogućnost da kurs norveškog jezika promeni vašu profesionalnu karijeru u potpunosti! Iskoristite jedinstvenu priliku da savladate norveški jezik u maloj grupi do 4 polaznika, individualno ili kroz online kurs norveškog jezika u radu sa iskusnim profesorima. A osim toga, možete učiti sa bliskom osobom i pri tom dva kurs norveškog jezika platite po ceni jednog.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, a to možete učiniti i preko e-maila ili preko WhatsApp i Viber aplikacija na mobilnom telefonu.

Kurs norveskog jezika na Novom Beogradu

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici