Kurs poljskog jezika

 

U našoj EuroSchool školi stranih jezika naučićete kroz kurs poljskog jezika da govorite, pišete i što je najbitnije od svega razumete ovaj jezik, kroz izuzetno zanimljive i interkativne časove namenjene polaznicima svih nivoa znanja i uzrasta.

 

Kroz kurs poljskog jezika u EuroSchool školi stranih jezika naučićete kako da se sporazumevate, aplicirate za radnu dozvolu, kao i da bez problema razgovarate na razne teme kada se nađete u ovoj zemlji. Prednost ovog jezika je i to što je on jedan od 24 radna jezika u Evropskoj Uniji. U našoj školi kurs će Vam držati visoko kvalifikovani predavači koji će se potruditi da u potpunosti savladate ovaj jezik.

 

Polaznici na višem nivou kursa će biti osposobljeni da lako komuniciraju i da razgovaraju o raznim temama, kao i da čitaju tekstove različite tematike. Kako bi naučili što više stvari tokom kursa, obrađujemo različite tematike. Naučićete akademski poljski jezik, ali i dosta stvari iz kulture i života Poljske.

Online kurs poljskog jezika

Možete učiti i online ukoliko nemate prilike ili vremena da dođete na naš kurs poljskog jezika u EuroSchool školu stranih jezika. Sve što vam je potrebno su dobra Internet konekcija i računar sa web kamerom, a predavanja možete pratiti iz udobnosti sopstvenog doma putem Skajpa. Takođe, možete učiti čak i kada niste kod kuće, ako posedujete laptop ili tablet. Prednost je i to što su termini apsolutno prilagođeni Vama, i dogovaraju se sa samim predavačem.

Pohađajući kurs poljskog jezika posebno znanje ćete dobiti upotrebno znanje govornog jezika i  njegovih pratećih veština, jer vam je to u suštini i najznačajnije. Polaznici se tokom časova stavljaju u takozvani RolePlay, odnosno u stvarne situacije koje im se mogu desiti, a njih rešavaju na poljskom jeziku. Na taj način dobijate izuzetno praktično i kvalitetno znanje, koje je odmah primenljivo u različitim situacijama. Kurs drže stručni i posvećeni predavači koji će se potruditi da u potpunosti naučite poljski jezik. Praćenje napretka polaznika se vrši putem testova ili na neki drugi način.

Kurs poljskog jezika u BeograduCilj je da postanete aktivni govornik poljskog jezika i koristite ga u raznim životnim i poslovnim prilikama tokom boravka u Poljskoj ili zbog želje da naučite i znate da govorite poljski. Kroz naš kurs poljskog jezika ćete dobiti izuzetno kvalitetno i primenljivo znanje sa kojim ćete moći bez problema da položite sve testove. 

Kako bi što bolje naučili poljski jezik, u ponudi je i individualno učenje, tokom kojeg je profesor posvećen isključivo Vama. Tokom časa u individualnom radu sa profesorom ćete biti u prilici da radite na sopstvenim greškama i usvajanju znanja, što dovodi do toga da ćete vreme i novac koji ste uložili u učenje maksimalno iskoristiti. Takođe, možete učiti i sa Vama jednom bliskom osobom, ovo je takozvano poluindividualno učenje, a prednost je svakako cena jer ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici