Kurs portugalskog jezika

Portugalski jezik je jedan od onih jezika čije znanje će vam biti potrebno ukoliko želite da letujete u ovoj zemlji, a zbog dinamičnog izgovora koji se dosta razlikuje od ostalih evropskih jezika, smatra se za jedan od zanimljivijih jezika za učenje. Njega možete učiti u našoj EuroSchool školi stranih jezika.

 

Kurs portugalskog jezika u EuroSchool školi stranih jezika namenjen je pre svega osobama koje žele da se usavršavaju u Portugalu, ali i ljudima koji bi letovali u ovoj zemlji ili jednostavno imaju iz nje svoje poslovne partnere. Uz ovaj kurs, vrlo lako ćete moći da se sporazumevate na portugalskom, zato je on idealno rešenje za vas. Udžbenici koje koristimo su “Falar, ler, escrever portugues” prilagođeni odraslima i osobama koje za kratko vreme moraju da pređu osnovni nivo i za razliku od “školskih” programa, nude vam bogatiji vokabular i znanje upotrebljivo u praktičnim situacijama.

 

Kurs portugalskog jezika možete učiti individualno, i ovo je svakako najbolji mogući način učenja, jer je sva pažnja naših stručnih predavača usmerena na to da čas koji pohađate maksimalno iskoristite i naučite što više. Što se tiče samih predavača, oni su jako stručni, imaju bogato iskustvo, i ono što je najvažnije izvorni su govornici portugalskog jezika. Termini se u potpunosti prilagođavaju vama, a ovo znači da učite onda kada ste za to najviše spremni, što je svakako još jedna pogodnost ovakvog načina učenja.

 

Online kurs portugalskog jezika

 

Ukoliko ste onemogućeni da kurs portugalskog jezika pohađate u našoj EuroSchool školi stranih jezika, ovo je idealno rešenje za vas. Sve što je potrebno da bi ste učili ovaj jezik na ovaj način, je stabilna Internet konekcija i uređaj koji vam omogućava video poziv, bilo da je to kompjuter, laptop, tablet ili čak mobilni telefon. Ovo je svakako pogodno i za poslovne ljude, koji tokom dana nemaju baš mnogo slobodnog vremena na raspolganju. Online učenje vam omogućava da učite iz sopstvene fotelje u udobnosti doma, onda kada vi to poželite, odnosno kada imate vremena. I u ovom slučaju termini za učenje se apsolutno prilagođavaju vašim potrebama.

 

Kao dodatna mogućnost ovakvom načinu učenja, uveli smo i poluindividualno učenje, odnosno učenje zajedno sa još jednom vama bliskom osobom. Na ovaj način, vi ćete uštedeti, jer dobijate kurs za dve osobe po ceni jedne. Ovo je idealna mogućnost za parove, ili ljude koji jednostavno imaju slična interesovanja i potrebe, a mi vam garantujemo da ćete u našoj Eurochool školi stranih jezika steći apsolutno primenjivo znanje ovog jezika.

 

U Euroschool školi stranih jezika smo obezbedili i popust za organizovane grupe. Akcenat tokom učenja je svakako na govornim veštinama, a primenjujemo metodu RolePlay, odnosno stavljanje samog učenika u kontekst svakodnevne situacije koja mu se može desiti. Ova metoda osigurava najbrže i najkonkretnije učenje jezika. Na kraju svakog završenog nivoa polaže se finalni test i izdaje se Potvrda o pohađanom kursu.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici