Kurs ruskog jezika

 

Odlazak u Rusiju na rad je realnost sve više naših radnika, koji u ovoj zemlji rade na velikim projektima Ruske Federacije, a kako bi se što bolje snašli u ovoj zemlji neophodno je da prođu kurs ruskog jezika, i tako steknu znanje koje će im biti apsolutno primenljivo.

 

U Euroschool školi stranih jezika, naučićete ruski jezik uz pomoć stručnih predavača sa velikim iskustvom, koji će vam preneti apsolutno primenljivo znanje, a koje ćete moći da primenite u realnim situacijama kada se nađete u ovoj zemlji. Učićete po najmodernijem programu, uz simulaciju realnih situacija, i na taj način dobiti izuzetno kvalitetno znanje.

 

Kurs ruskog jezika možete učiti individualno u EuroSchool školi stranih jezika, a na taj način profesor će tokom časa biti posvećen samo vama. Na taj način dobijate maksimalnu iskorišćenost tokom časa, i ovaj sistem se pokazao najučinkovitiji za učenje. Takođe, u ponudi je i poluindividualno učenje, odnosno učenje sa još jednom, vama bliskom osobom. Prednost ovakvog učenja je to što možete učiti na tuđim greškama, a ukoliko se odlučite za ovakav način učenja, aktiviraćete i specijalnu promociju, pa će tako vas dvoje učiti po ceni jedne osobe.

 

Online kurs ruskog jezika

 

Osim ovoga, omogućeno vam je i online učenje ruskog jezika, koje vam omogućava da učite jezik iz udobnosti sopstvenog doma. Više nećete gubiti vreme u prevozu do škole, kada je učenje na samo jedan klik od vas. Sve što vam je potrebno da bi ste započeli učenje jeste jedan kompjuter, ili tablet uređaj sa kamerom, i dobra internet konekcija.

 

Što se tiče samog učenja pohađajući kurs ruskog jezika steći ćete konverzacijske veštine, koje će vam omogućiti da se na terenu snađete u realnim situacijama. Naučićete kako da se pozdravite, kako da komunicirate u javnosti, odnosno sve ono što vam je neophodno da bi ste se snašli u Rusiji.  Akcenat je na govornom ruskom jeziku, uz sve prateće veštine koje su vam neophodne da bi ste u tome bili što bolji.

 

U ponudi EuroSchool škole stranih jezika je i poslovni ruski, namenjen zaposlenima u kompanijama koje posluju sa Rusijom. Ruski jezik je u ovom slučaju izuzetno važan, jer se komunikacija odvija na ovom jeziku. U ovom slučaju, nudimo i jedan čas gratis kako bi se predstavnici kompanije uverili u kvalitet našeg programa.

 

Kurs ruskog jezika na Novom BeograduOno što je važno napomenuti je to da su za kurs ruskog jezika, kao i za sve ostale kurseve u našoj ponudi, termini fleksibilni, odnosno prilagodljivi samim polaznicima. Na taj način, polaznik se stavlja u prvi plan, i uči onda kada njemu to najviše odgovara. Određen tip ljudi voli da uči ujutru, drugi vole uveče, a na oaj način svako će moći da odredi vreme kada je najefikasniji u skladu sa svojim obavezama, kako bi samo sticanje znanja prošlo u najboljem mogućem redu. Sjajna prilika u  EuroSchool školi stranih jezika čeka na vas.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu.

 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici