Kurs slovenačkog jezika

Slovenački jezik je bio službeni jezik u nekadašnjoj SFRJ, te ga mnogi stariji sugrađani i danas razumeju. Kod mlađih je izuzetno popularan jer je zbog životnog standarda Slovenija privlačna zemlja za rad, a znanje jezika je neophodno ukoliko želite da dobijete radnu dozvolu u ovoj zemlji. Prednost  slovenačkog jezika je i to što je on jedan od 24 radna jezika u Evropskoj Uniji.

Kurs slovenačkog jezika možete pohadjati u našoj školi tokom cele godine. Savladajte slovenački efikasno i kvalitetno uz iskusnog predavača. Kontaktirate nas  za termine koji su fleksibilni i počinjete vrlo brzo posebno ako imate hitne zahteve.

Profesor slovenačkog jezika je sa velikim iskustvom i u tom pogledu  možete uspešno završiti sve nivoe. Možete se pripremati individualno ili u malim grupama.

 

U  školi stranih jezika EuroSchool na Novom Beogradu  predaju stručni predavači inače izvorni govornici koji će se potruditi da u potpunosti savladate jezik. Usmereni smo i i prema posebnim zatevima stranih kompanija kao što su nemačke gde je zaposlenima neophodan slovenački radi kooperacije sa slovenačkim firmama. Program je posebno koncipiran u tom pogledu. Predavači u dogovoru mogu nastavu vršiti prostorijama firme. Takodje mnogi farmaceuti, lekari... su uspešno završili kurseve slovenačkog jezika.

Trajanje kursa:

Kurs slovenackog jezika individualni ili u malim grupamaKurs slovenačkog jezika je podeljen u tri celine: početni, srednji i viši. Kurs za početni nivo obuhvata fond od 32 školska časa, a može se organizovati i intenzivan kurs, tri ili četiri puta nedeljno po 90 minuta, ukoliko je polazniku hitno. U našoj EuroSchool školi stranih jezika možete se pripremati  i za polaganje testova srednje i više ravni slovenačkog jezika.

 

Cilj je da postanete aktivni govornik slovenačkog jezika i koristite ga u raznim životnim i poslovnim prilikama tokom boravka u Sloveniji ili zbog želje da naučite da govorite slovenački jezik. Kroz učenje slovenačkog jezika ćete dobiti izuzetno kvalitetno i primenljivo znanje sa kojim ćete moći bez problema da položite sve testove ovog jezika. Akcenat je svakako na govornom jeziku, a kako bi taj segment doveli do perfekcije tokom predavanja koristimo takozvani RolePlay, tokom kojeg se polaznik stavlja u svakodnevne situacije u kojima mora da koristi slovenački jezik. Na ovaj način dobijate odmah jako primenljivo znanje, što je svakako prednost u odnosu na druge načine učenja.

Online kurs slovenačkog jezika

 Možete učiti i online ukoliko nemate prilike ili vremena da dođete na naš kurs slovenačkog jezika u EuroSchool školu stranih jezika. Sve što Vam je potrebno su dobra Internet konekcija i računar sa web kamerom, a predavanja možete pratiti iz udobnosti sopstvenog doma putem skajpa. Takođe, možete učiti čak i kada niste kod kuće, ako posedujete laptop ili tablet. Prednost je i to što su termini apsolutno prilagođeni Vama  i dogovaraju se sa samim predavačem

 

Kako bi što bolje naučili slovenački jezik, u ponudi je i individualno učenje, tokom kojeg je predavač posvećen isključivo Vama. Tokom individualnog kursa sa predavačem ćete biti u prilici da radite na sopstvenim greškama i usvajanju znanja, što dovodi do toga da ćete vreme i novac koji ste uložili u učenje maksimalno iskoristiti.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici