Kurs španskog jezika

Kurs španskog jezika u EuroSchool školi stranih jezika će vam dati adekvatno znanje, i omogućiti vam nesmetanu komunikaciju bez obzira na to kakve je ona vrste. Bilo da ste na letovanju u nekoj od zemalja u kojoj se govori ovaj jezik, na privremenom radu, ili jednostavno imate poslovne partnere koji govore španski jezik, u EuroSchool školi stranih jezika ćete dobiti neophodno znanje. Kursevi se odvijaju u malim grupama do 4 polaznika i  baziraju na komunikativnoj metodi.

 

Španski jezik je sve više popularan, a zbog svoje izuzetno velike rasprostranjenosti, posle engleskog je jezik koji se govori u najvećem broju zemalja na svetu. Njegovo znanje je izuzetno praktično, i sasvim sigurno da bi vam značilo i tokom boravka u zemljama u kojima se ovaj jezik govori, ali i u svakodnevnoj komunikaciji sa poslovnim partnerima.

 

Kurs španskog jezika je baziran na komunikativnoj metodi i osposobljava polaznike za upotrebu jezika u realnim situacijama. Na kursu je jedna od metoda učenja i takozvani RolePlay, odnosno stavljanje polaznika u realne situacije koje mu se mogu desiti u svakodnevnom životu. Ovo omogućava da steknete realno i apsolutno primenjivo znanje tokom kursa u EuroSchool školi stranih jezika. Kurs izvode diplomirani lingvisti i sa međunarodnim iskusvom te je napredak efikasan.

 

Online kurs španskog jezika

 

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, ili jednostavno nemate vremena, u ponudi je i online učenje iz komfora sopstvenog doma. Za ovakav način učenja potrebna vam je samo dobra internet konekcija, kao i računar sa veb kamerom jer se predavanja održavaju putem Skajpa.

 

Nakon položenog kursa, polazniku se od strane EuroSchool škole stranih jezika izdaje Sertifikat kojim se potvrđuje nivo njegovog znaja španskog jezika, i samim tim polaznik taj sertifikat može iskoristiti kako bi svoje znanje predstavio na mestima na kojima mu je to potrebno.

 

Standardni kurs španskog jezika traje meseca, a časovi se drže dva puta nedeljno po 90 minuta. Osim ovakvog načina učenja u ponudi su i online kursevi, za ljude koji više vole da uče iz udobnosti sopstvenog doma. Za ovakav način učenja neophodan vam je samo računar, ili drugi uređaj koji omogućava video pozive preko Skajpa, i stabilna Internet konekcija. Ono što je prednost ovakvog načina učenja je svakako mogućnost da učite od kuće, ili sa bilo kog drugog mesta, čime ćte ostvariti značajnu uštedu u vremenu, a koje zatim možete iskoristiti onako kako to vama odgovara. Termini ovakvog načina učenja su prilagodljivi i dogovaraju se sa samim polaznicima tokom trajanja kursa. 

 

Kurs španskog jezika na Novom BeograduTakođe, osim učenja po grupama, postoje mogućnost i individualnog učenja i poluindividualnog učenja. Tokom individualnog učenja predavač je posvećen samo vama, tako da će tokom trajanja časa fokus biti samo na tome da vi što bolje naučite zadate lekcije. U poluindividualnom učenju, vi učite zajedno sa vama bliskom osobom. Prednost ovakvog načina učenja je to što ćete se zajedno dopunjivati tokom učenja, a ovaj kurs za dvoje dobijate po ceni jedne osobe. Zato, iskoristite ovu sjajnu ponudu i već danas počnite da učite španski jezik.

 

Kurs španskog jezika u EuroSchool školi stranih jezika je prilagođen pojedincu, odnosno njegovom trenutnom znanju jezika, i zato smatramo da je on idealno rešenje za vas. Čekamo vas u EuroSchool školi stranih jezika, i radujemo se saradnji sa vama.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici