Kurs turskog jezika

Kurs turskog jezika namenjen je osobama koje žele da nauče ovaj zanimljivi jezik, bilo da imaju poslovnog partnera u ovoj zemlji, bilo da žele da odu u Tursku zbog posla, studija ili jednostavno turistički.

 

Tursku i Srbiju povezuje mnogo toga jezički, jer je naša zemlja dosta vremena provela kao deo Otomanskog carstva, pa se i dosta reči odomaćilo, odnosno ostalo u upotrebi iz tog doba. Ipak, kako bi ste se bez problema sporazumevali na ovom jeziku, neophodno je da prođete kurs turskog jezika u našoj EuroSchool školi stranih jezika, i na taj način steknete izuzetno kvalitetno znanje, koje možete primeniti u praksi kada god vi to budete poželeli.

 

Sve više naših firmi ima svoje poslovne partnere u Turskoj, i svakodnevno obavljanje posla sa njima mora naučiti bar osnovne stvari koje će im olakšati komunikaciju sa njima. Uz kurseve u našoj školi naučićete onoliko koliko vam je potrebno kako vaš posao ne bi trpeo. Takođe, ukoliko želite da studirate u Turskoj, na šta se u poslednje vreme odlučuje sve više mladih sa ovih prostora. Biće vam potrebno znanje jezika, kako bi ste akademsku nastavu na ovom jeziku mogli da pratite bez ikakvih problema. Na kraju, ali ne i psolednje važno, ukoliko letujete u Turskoj, uvek je dobro znati jezik kako bi ste bez problema sporazumeli sa lokalnim stanovništvom.

 

Online kurs turskog jezika

 

Ukoliko nemate vremena da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, u ponudi je i učenje iz sopstvenog doma preko interneta, a sve što vam je potrebno je dobra internet veza i računar sa  veb kamerom.

 

Turski jezik možete učiti u našoj EuroSchool školi stranih jezika na svim nivoima. Kada dođete da zakažete kurs turskog jezika, uz pomoć stručnog predavača ćete uraditi takozvani placement test, na osnovu kojeg će se odrediti trenutno nivo vašeg znanja turskog jezika. Na ovaj način u potpunosti čete pohađati kurs turskog jezika, koji je u potpunosti prilagođen vašem nivou znanja, a to sasvim sigurno garantuje da ćete brzo napredovati i kvalitetno usvajati znanje koje vam budu pružali naši stručni predavači.

 

Možete učiti početni nivo turskog jezika, na kojem ćete naučiti osnove jezika, osnovne izraze, kao i da razumete kratke razgovore i tekstove. Na srednjem nivou kursa bićete u mogućnosti da samostalno koristite turski jezik, da razumete teskstove, razgovor i njegov kontekst, kao i da se aktivno uključujete u diskusije koje se vode u vašem prisustvu. Na naprednoim nivou turskog jezika moći ćete da pratite duža predavanja, kao i da argumentovano iznosite svoja zapažanja, ali i da čitate duže tekstove i da u potpunosti razumete kontekst i situaciju u kojoj su oni napisani.

 

U ponudi je individualno učenje turskog jezika, u odnosu jedan stručni predavač jedan učenik. Ovakav način učenja namenjen je polaznicima koji žele da predavačeva pažnja tokom časa bude apsolutno posvećena njima, i da na taj način dobiju maksimalnu iskorišćenost uloženog vremena i novca. Možete učiti i poluindividualno a prednost ovakvog načina učenja je to što ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu.

 

 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici