Kursevi u inostranstvu

Kursevi u inostranstvu namenjeni su pre svega osobama kojima je potrebna pomoć, kako bi se uz dodatno znanje jezika lakše uspeli snaći u svim mogućim situacijama koje vam svakodnevni život u inostranstvu donosi.

 

Mnogi naši ljudi odlaskom u inostranstvo nisu rešili gorući problem, koji im predstavlja prepreku u komunikaciji sa okolinom, a to je znanje jezika zemlje u koju su otišli. Zatim slede svakodnevni problemi, od plaćanja računa, preko snalaženja u marketu, do svakodnevno komunikacije na poslu i komšiluku. Znanje jezika zemlje u kojoj se nalazite vam je neophodno ukoliko želite da se u potpunosti adaptirate na okolinu u kojoj se nalazite. 

 

Kursevi u inostranstvu koje naša EuroSchool škola stranih jezika organizuje u inostranstvu, zajedno sa partnerskom agencijom, omogućiće vam da bolje upoznate jezik zemlje u kojoj se nalazite, da savladate osnovne komunikacijske veštine, a na taj način ćete se lakše aklimatizovati na sredinu u kojoj se nalazite. Takođe, kurs jezika vam je neophodan čak i kada želite da obavljate najosnovnije administrativne stvari.

 

Online kursevi u inostranstvu

 

Kursevi u inostranstvu se mogu pohađati i online, iz udobnosti sopstvenog doma, a sve što vam je potrebno za ovakav način učenja je dobra Internet veza, i računar sa web kamerom, jer se predavanja održavaju putem Skajpa.

 

Prosto bez makar osnovnog znanja jezika, gotovo je nemoguće snaći se u potpuno nepoznatoj sredini. Uz kurseve stranih jezika u našoj školi nećete imati nikakve probleme u komunikaciji, a u zavisnosti od nivoa koji izaberete, dobićete i adekvatno znanje, koje zatim možete primeniti u praksi.

 

Kursevi u inostranstvu namenjeni su osobama koje se već nalaze u nekoj od zemalja, za koju vam je potrebno znanje jezika, a naša EuroSchool škola stranih jezika u saradnji sa renormiranom agencijom, vam pruža mogućnost da prođete kurseve različitih nivoa, u zavisnosti od vašeg već postojećeg znanja. Pre početka kursa, stručni predavači koji će raditi sa vama će uraditi placement test sa vama, odnosno odrediti vaše znanje, a na osnovu toga će vam predložiti i koji nivo kursa vam je potreban kako bi unapredili vaše znanje.

 

Na početnim nivoima kursa A1 učite samo osnovne stvari, kako da se predstavite i da kažete nekoliko stvari o svojoj okolini, dok je A2 kurs nešto napredniji a na njemu ćete već naučiti da sklapate malo duže prostije rečenice, kao i da razmenite par kratkih rečenica sa osobama koje se nalaze u vašem okruženju. Na B1 kursu ćete već moći samostalno da upotrebljavate jezik zemlje u kojoj se nalazite, kao i da apsolutno razumete šta vam neka osoba govori, dok posle B2 kursa ćete moći da se uključite u sve razgovore, konverzacije, kao i da u potpunosti razumete kontekst u kojem se one odvijaju. C1 i C2 kursevi su najnapredniji kursevi, a nakon završenih kurseva, bićete u stanju da pratite duđa predavanja, i da pišete akademske radove na nekom od ovih jezika.

 

Ovaj kurs možete učiti i inndividualno, a na ovaj način će stručni predavač tokom časa biti posvećen samo vama i tome kako da gradivo usvojite što kvalitetnije. Na ovaj način dobićete maksimalnu iskorišćenost uloženog vremena i novca, jer će predavač biti posvećen samo vama. Možete učiti i poluindividualno a prednost ovakvog načina učenja je to što ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate emailom, ali i preko whatsapp ili Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu. 

 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici