Kursevi za kompanije

Kursevi za kompanije su namenjeni poslovnim sistemima, koji imaju potrebu da obuče svoje osoblje tako da ono može bez problema da komunicira na stranom jeziku sa poslovnim partnerima  i da tako donosi benefit svojoj firmi. U našoj EuroSchool školi stranih jezika zaposleni u vašoj firmi dobiće znanje, koje će veoma lako moći da primene u praksi kada god za to bude bilo potrebe.

 

Kursevi za kompanije su namenjeni zaposlenima u firmama koje imaju svoje poslovne partnere u inostranstvu, i koje imaju potrebu da njihovi zaposleni komuniciraju na  stranom jeziku, bilo da je to engleski, nemački, italijanski, francuski, ili neki drugi strani jezik. Uz profesionalnu i stručnu obuku, zaposleni u kompaniji će moći bez problema da komuniciraju na jeziku koji je Vama potreban, kako posao u vašoj firmi ne bi trpeo posledice.

 

U EuroSchool školi stranih jezika kurs organizujemo tako što prvo izvršimo potrebu za znanjem u okviru same Vaše firme. To u principu znači da se prvo utvrdi potreba i ciljevi vaše firme, koji obično zavise od delatnosti kojom se bavite, a zatim se vrši evaluacija znanja jezika samih zaposlenih. Zatim se na osnovu tih podataka kreira maksimalno prilagođen kurs, kako bi radnici u vašoj firmi od njega izvukli maksimalnu korist. Na ovaj način, mi obučavamo Vaše zaposlene da dobiju znanje jezika  koje je u potpunosti prilagođeno potrebama Vaše firme.

 

Online kursevi za kompanije

Ukoliko nemate vremena ili niste u mogućnosti da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, možete učiti i iz udobnosti sopstvenog doma. Sve što Vam je potrebno je dobra internet veza i računar sa veb kamerom.

 

Kursevi za kompanije su prilagođeni potrebama same firme, za čije se potrebe i izvodi kurs, pa je posebna pažnja okrenuta ka komunikacijskim veštinama zaposlenih u kompaniji, jer je to najvažniji deo u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Tokom trajanja kursa Vaši zaposleni će naučiti kako da komuniciraju na profesionalni način sa Vašim partnerima, a posebna pažnja je okrenuta poslovnom bontonu kako bi se odao utisak dobro obrazovanog kadra u samoj firmi.

 

Za početak, važno je znati kako komunicirati na engleskom jeziku na poslovnim sastancima, seminarima, poslovnim putovanjima, pismenim ili telefonskim putem. Teme na ovom kursu su univerzalne teme iz savremenog poslovanja. Polaznici ovog kursa naučiće da koriste vokabular i termine shodno poslovnim situacijama u kojima se nalaze i oblasti u okviru koje se vodi konverzacija.

Kursevi za kompanije su neophodni za radnike, ali i za poslovni menadžment samih kompanija, a i u tom slučaju kursevi su koncipirani tako da odgovaraju potrebama kompanije. Za menadžment kompanije, u ponudi su individualni kursevi, koji se odvijaju po principu jedan polaznik, jedan profesor, a na ovaj način polaznik će nesumnjivo usvojiti izuzetno kvalitetno i primenljivo znanje. Kursevi na ovaj način se organizuju u skladu sa slobodnim vremenom polaznika, a učenje je moguće i prepodne i popodne. Možete učiti i poluindividualno a prednost ovakvog načina učenja je to što ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate emailom, ali i preko whatsapp ili Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici