Online kursevi

Online kursevi

Ukoliko nemate mnogo vremena za učenje pored svakodnenih obaveza na poslu i kod kuće, a ipak želite da naučite ili usavršite strani jezik, online kurs engleskog jezika u našoj školi je idealno rešenje za vas. U ponudi je i online kurs nemačkog jezika kao i ostali svetski jezici. Jednostavnost, mobilnost i fleksibilnost su odlike ovakvog načina učenja jezika u našoj školi  i sasvim sigurno ćete steći zavidno znanje ukoliko upišete online kurs stranog jezika u EuroSchool školi stranih jezika.

Za pohađanje kursa neophodna vam je stalna internet konekcija i računar. Nastava  se odvija putem Skajpa, a termini se određuju u direktnoj komunikaciji sa stručnim predavačima, vi ih sami birate, tako da je praktično sve podređeno tome da vi na miru, u udobnosti sopstvenog doma naučite ili usavršite svoje znanje. Ono što je svakako glavna prednost ovakvog načina učenja je velika ušteda u vremenu, jer će te uštedeti u prevozu do učionice i natrag, a to vreme možete iskoristiti na odmor ili za druženje sa voljenim osobama.

 

Online kursevi engleskog jezika

Online kurseviPrednost u odnosu na standardni kurs je i mobilnost, odnosno mogućnost da učite jezik ma gde se nalazili. Jedini uslov je da posedujete stalnu internet konekciju i uređaj koji podržava Skype. Tu prvenstveno mislimo na laptopove, ali i na tablet uređaje, pa čak i na mobilne telefone sa prednjom kamerom i unapred instaliranom aplikacijom. Današnji život diktira brz tempo, pa je ovakva mogućnost i više nego dobrodošla za ljude kojima mogu iskrsnuti neočekivane obaveze, a koji ipak ne žele da propuste svoj termin kako bi kroz online kurs učili engleski jezik. U EuroSchool školi stranih jezika omogućili smo vam i online dobijanje sertifikata i polaganje testova.

Jednostavnost je takođe odlika ovakvog načina učenja. Nisu vam potrebni skupoceni računari, niti izuzetno kvalitetna oprema. Nije potrebno da ste vrstan programer kako bi prionuli na učenje. Dovoljno je osnovno znanje korišćenja računara, osnovno poznavanje interneta, i za pet minuta vi već možete početi sa učenjem. Čitav sistem prilagođen je osobama koje nemaju baš veliko iskustvo u korišćenju računara, a ipak žele da usavrše engleski jezik kroz online kurs. Vodili smo se mišlju da znanje treba da bude dostupno svima, pa je zbog toga i samo učenje izuzetno pojednostavljeno, ali ipak kvalitetno. 

Što se tiče same nastave, tu nema velike razlike u odnosu na standardne kurseve jezika. Nastavu će voditi naši stručni predavači, po sertifikovanom programu za izvođenje nastave. Ovo prevedeno znači da ćete iz udobnosti sopstvenog doma, kroz ovaj online kurs naučiti strani jezik, kao i bilo ko drugi ko pohađa redovan kurs u našoj školi. Jedina razlika što ćete vi učiti iz udobnosti sopstvenog doma, dok će se redovna nastava odvijati u našoj EuroSchool školi stranih jezika.

Ono što je na kraju izuzetno bitno reći jeste to da je  online kurs engleskog  jezika i ostalih svetskih jezika prilagođen vama, odnosno znanju koje posedujete, tako da se vrlo lako možete prilagoditi i od samog početka krenuti sa ozbiljnim učenjem. Na vama je samo da se prijavite, i ubrzo će vas kontaktirati iz naše škole, kako bi se sa vama dogovorili oko početka nastave.  Očekuje vas i specijalna promocija, gde će te učiti zajedno sa još jednom osobom po ceni jedne, a za grupe je takođe obezbeđen popust. Kontaktirajte nas.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate emailom, ali i preko whatsapp ili Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Online kurseve koje možete pohađati kod nas su: Online Kurs engleskog jezika, Online Kurs nemačkog jezika, Online Kurs francuskog jezika, Online Kurs italijanskog jezika, Online Kurs ruskog jezika, Online Kurs švedskog jezika, Online Kurs norveškog jezika, Online Kurs holandskog jezika, Online Srpski za strance, Online Kurs mađarskog jezika, Online Kurs portugalskog jezika, Online Kurs slovenačkog jezika, Online Kurs danskog jezika, Online Kurs finskog jezika, Online Kurs češkog jezika, Online Kurs španskog jezika, Online Kurs rumunskog jezika, Online Kurs poljskog jezika, Online Kurs arapskog jezika, Online Kurs turskog jezika, Online Kurs kineskog jezika, Online Kurs japanskog jezika, Online Kurs latinskog jezika, Online Kurs grčkog jezika, Online Kurs bugarskog jezika,

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici