Poluindividualni

Poluindividualni kursevi engleskog jezika Novi Beograd

 

 

 su namenjeni svim osobama, koje žele da nauče određeni strani jezik, po najsavremenijim metodama koje su u praksi u svetu. Na njima ćete naučiti u zavisnosti od nivoa jezika, kako da komunicirate sa okolinom, pišete, kao i da razumete govor, kontekst i situaciju u kojoj se nalazite. Stručni predavači koji će raditi sa Vama će Vam preneti znanje, koje ćete kvalitetno usvojiti tokom trajanja poluindividualnog kursa jezika. 

 

Učenje u našoj EuroSchool školi stranih jezika je izuzetno zanimljivo, a uči se po najsavremenijim metodama, koje garantuju da ćete kvalitetno biti pripremljeni za iskušenja koja Vas očekuju. Možete pohađati sve nivoe stranih jezika, od početnih A1 nivoa, do naprednih C1 i C2 nivoa, a sve u zavisnosti od nivoa znanja stranog jezika koji već posedujete pre početka kursa stranog jezika u našoj školi. Za učenje na  poluindividualnom, vrši se procena znanja oba učenika, a zatim se časovi prilagođavaju prosečnom znanju učenika, tako da časove mogu lako pratiti oba polaznika kursa.

 

Online poluindividualni kurs stranog jezika

 

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, ili jednostavno nemate vremena, u ponudi je i online učenje iz komfora sopstvenog doma. Za ovakav način učenja potrebna Vam je samo dobra internet konekcija, kao i računar sa veb kamerom jer se predavanja održavaju putem Skajpa.

 

Poluindividualni kursevi jezikaPoluindividualni kursevi stranog jezika se razlikuju od osobe do osobe, a u zavisnosti od nivoa znanja polaznika, kao i od njegove potrebe. Tako se kursevi razlikuju za medicinare koje žele da odu na rad u inostranstvo, od priprema ispita za studente stranog jezika na fakultetima. Kursevi u našoj EuroSchool školi stranih jezika su namenjeni svim osobama različitih uzrasta od dece do odraslih.

 

Učenje u poluindividualnim grupama je zanimljivo pre svega iz razloga što ljudi uče sa osobom koju poznaje, pa se polaznici u takvom okruženju lakše opuste i spremni su da usvajaju nova znanja lakše, nego da uče sa nepoznatim ljudima. Samim tim i našim stručnim predavačima je lakše da iz polaznika izvuku maksimum, a na taj način polaznici dobijaju maksimum iskorišćenosti uloženog vremena i novca. Zbog svega toga učenje u poluindividualnim grupama je izuzetno atraktivno.

 

U nastavi primenjujemo sva pozitivna svetska dostignuća u metodici nastave stranih jezika uz upotrebu kvalitetnih, savremenih nastavnih materijala. Svesni smo potrebe znanja stranih jezika i interkulturalnih komunikacija, kako bi se olakšao protok znanja i ideja i postiglo bolje razumevanje među ljudima širom sveta. U svrhu postizanja tih ciljeva, polaznici dobijaju visokokvalitetnu nastavu i znanje koje se postiže velikom pažnjom prema polaznicima i njihovim potrebama, uz inovativne nastavne metode i stručnošću profesora.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate emailom, ali i preko whatsapp ili Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici