Poslovni Engleski

 

- Ukoliko želite da savladate poslovni vokabular i poslovnu komunikaciju da biste efikasno pregovarali  sa stranim poslovnim partnerima.

- Očekujete da dobijete odredjeni posao ali Vam je neophodan odredjeni poslovni vokabular i poslovna komunikacija.

- Pozicija na kojoj ste trenutno iziskuje konstantno usavršavanje jezika

- Upravo ste na završnoj godini studija i potrebna Vam je priprema za poslovni intervju...Kurs poslovnog engleskog jezika na Novom Beogradu

Kurs poslovnog engleskog jezika

Nakon usmenog testiranja  utvrdimo na kom ste trenutno nivou engleskog jezika. Zatim ustanovimo Vaše zahteve, želje npr. ako ste zaposleni u odredjenom sektoru, potreban je specijalizovani poslovni vokabular struke ili  jednostavno želite standardni biznis engleski.

 Predavači EuroSchool-a u Beogradu su stručni i iskusni u  oblasti poslovnog engleskog jezika te ćete  brzo steći potrebne veštine poslovne komunikacije i korespondencije. Mnogi su se školovali i u inostrantvu i poseduju praktična znanja stečena u stranim kompanijama.

Engleski jezik je u današnje vreme postao univerzalan, ta se kao takav smatra neophodnim u komunikaciji između poslovnih partnera. U EuroSchool školi stranih jezika na Novom Beogradu savladaćete komunikacijske veštine na ovom jeziku, kako ne biste imali nikakvih problema tokom obavljanja svojih poslovnih obaveza.

  Usvajaćete poslovni vokabular kroz Role-plays, kao što su vođenje sastanka, pregovora, držanje prezentacija, kreativni brainstorming. Takođe imaćete zadatak da pišete mejlove, izveštaje i poslovna pisma, kako bi savladali tehnike pisanog poslovnog engleskog jezika.

Strukovni kursevi

kao što su: engleski za zapisničare i sekretarice, za kabinsko osoblje, engleski u turizmu, avijaciji, logistici, telekomunikacijama i IT industriji, medicini, farmaceutskoj industriji, knjigovodstvu, i pravu.

Fond časova:

Preporučuje se individualan pristup tako da su kursevi prvenstveno individualni ili u malim grupama do 3 polaznika. Pokazalo se da se tako  najveći napredak postiže i u kraćem vremenskom periodu.

Preporučeni fond časova je 40. Može se i pohadjati i manji ili veći fonda časova, naravno sve u zavisnosti koliko daleko želite da napredujete. Često je poslovnim ljudima  vreme limitirajući faktor ali imamo fleksibilne termine i mogu se čak uklopiti rani jutarnji termini do večernjih termina.

 Rezultati su odlični, možete pogledati preporuke naših zadovoljnih klijenata.

 

Online kurs poslovnog jezika

 Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u EuroSchool školu stranih jezika, ili jednostavno nemate vremena, u ponudi je i online učenje iz komfora sopstvenog doma. Za ovakav način učenja potrebna Vam je samo dobra internet konekcija, kao i računar sa veb kamerom jer se predavanja održavaju putem skajpa.

 

U našoj školi kurs organizujemo kroz međusobno nezavisne tematske module, koji će vam pomoći da savladate poslovni engleski. Prvi modul poslovnih veština je učestvovanje na sastancima, socijalizovanje i umrežavanje. Na ovom modulu dakle naučićete osnovnu komunikaciju koja se vodi na sastancima, ali i naučićete kako da se predstavite, razmenite kontakte sa vašim poslovnim partnerima. Na drugom modulu naučićete kako da vodite sastanke, rešavate potencijalne probleme koji vam mogu iskrsnuti u komunikaciji sa poslovnim partnerima, kao i kako da vodite proces donošenja odluka. U toku trećeg modula naučićete kako da se izborite sa različitim karakterima i procenama, a naučićete i tehnike prezentacije koje će vam biti veoma značajne u toku obavljanja posla. Na poslednjem četvrtom modulu naučićete kako da postignete dogovor o određenoj temi, kao i kako da vodite kreativni brainstorming.

 

 Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate emailom, ali i preko whatsapp ili Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici