Poslovni kurs računara

Ukoliko imate poteškoća u radu na računaru, a neophodan Vam je za posao, „EuroSchool“ organizuje Poslovni kurs računara.

Budući da je danas gotovo nemoguće zamisliti svakodnevicu bez korišćenja računara, posebno Interneta, znanje na računaru je u poslovnom svetu postalo nešto što se podrazumeva. Stoga, ako smatrate da nemate dovoljno potrebnog znanja, tu su naši predavači Poslovnog kursa računara da Vam na praktičan i kreativan način olakšaju savladavanje svih manje poznatih segmenata i razreše sve nedoumice.

Ukoliko Vam je potrebna brza i kratka obuka za posao ili novo očekivano radno mesto, možemo u kratkom vremenskom periodu da Vas obučimo putem individualnih časova za sve poslovne potrebe i za određene poslovne segmente koje svaka firma/kompanija ima. Možemo, takođe, da Vam instaliramo potrebne programe na laptopu i slično.

Kako je reč o Poslovnom kursu računara, naši predavači – IT eksperti koji trenutno rade u internacionalnim kompanijama se fokusiraju na ono što iziskuje savremen pristup poslu, te jednostavno prenose praktično primenljivo znanje vezano za Osnove korišćenja računara (PC okruženje i Windows), Internet, MS Word, MS Excel i PowerPoint, kao i napredno korišćenje računara: Word, Excel, Access, PowerPoint (Office paket), Visio, SQL, HTML, CSS, CMS − Wordpress i Joomla, Windows, OSX (obuka za korišćenje operativnih sistema

U „EuroSchoolu“ je prvenstveno važan kvalitet nastave, te se, stoga, u cilju što lakšeg i bržeg napredovanja polaznika, časovi održavaju individualno, a termini održavanja su fleksibilni, usklađeni sa Vašim vremenom. Na taj način se u potpunosti posvećujemo individualnim potrebama polaznika, pratimo Vaš napredak i upućujemo Vas u sve aktuelnosti.

 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici