Srpski jezik - priprema za prijemni u srednje škole

       Prijemni ispiti su pred nama, a sa njima i svakodnevno pripremanje đaka za upis u srednje škole. Za osnovce smo u našoj školi stranih jezika EuroSchool  spremili specijalnu ponudu koja se sastoji iz pripreme za polaganje prijemnog ispita iz srpskog jezika. Uz stručan kadar đaci će u potpunosti pripremiti prijemni ispit, i na taj način povećati šanse za upis u željene srednje škole.

 

       Srpski jezik za upis u srednje škole obuhvata nekoliko oblasti koje naši stručni predavači prelaze zajedno sa polaznicima kako bi usvojili znanje što kvalitetnije i kako bi što spremniji sačekali prijemni ispit. Pre svega, tokom časova dosta pažnje ćemo posvetiti pravopisu, kao i oblastima koje svaki polaznik treba da usvoji, a to su: istorija srpskog jezika, fonetika, morfologija, sintaksa i leksikologija. Osim gramatike, svakako dosta pažnje ćemo posvetiti i književnosti, pa će se prelaziti i oblasti iz teorije književnosti, te književna dela i pisci.

 

Online pohađanje časova srpskog jezika za upis u srednje škole

 

       Ukoliko niste u mogućnosti da Vaše dete dovedete u našu EuroSchool školu stranih jezika ili jednostavno nemate vremena, previše Vam je daleko, i dalje se možete odlučiti za časove u našoj školi, jer će naši stručni predavači sa Vašim detetom raditi online. Sve što je potrebno za ovakav način pohađanja časova je stabilna internet veza i računar sa veb-kamerom. Takođe, srpski jezik za upis u srednje škole možete pohađati i ako se nalazite na putu sa detetom, a sve što Vam je potrebno jeste dobra internet konekcija i laptop ili tablet sa veb-kamerom. Sva predavanja se odvijaju putem Skajpa.

      

       Ono što je karakteristika pripremnih časova za polaganje prijemnog ispita iz srpskog jezika za osnovce jeste to što se radi uglavnom individualno ili u grupama od najviše dva polaznika sličnog znanja. Na ovaj način polaznici kursa dobijaju maksimalnu pažnju i posvećenost naših stručnih predavača tokom trajanja časova, što će im svakako pomoći da usvoje predviđeno znanje na najkvalitetniji mogući način. Ukupno trajanje pripreme iznosi od 20 do 24 dvočasa, u trajanju od 90 minuta. Dinamika i termini časova se određuju u dogovoru sa učenikom.

      

       Srpski jezik za prijemni ispit u našoj EuroSchool školi stranih jezika se odvija u dinamičnoj atmosferi punoj izazova, kako bi polaznici sami ili uz malu pomoć profesora mogli da izađu na kraj sa zadacima koji su postavljeni pred njih. Na taj način rešavamo sve nedoumice u vezi sa gramatikom, pravopisom i književnošću.

 

Srpski jezik i književnost u vidu dopunske nastave

 

       Osim pripreme za polaganje prijemnog ispita, kurs srpskog jezika za osnovce mogu pohađati i deca koja imaju izvesne nedoumice u vezi sa ovim predmetom, odnosno oni kojima je potrebna dopunska nastava. U ovom slučaju, broj i dinamika časova zavise od napretka samog učenika. Kroz kreativni rad u našoj EuroSchool školi stranih jezika, želimo da istaknemo individualnost svakog deteta.

 

       Za sve dodatne informacije budite slobodni da sa nama kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i putem e-maila, Whatsappa ili Vibera na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici