Srpski za strance

Serbian for Foreigners (British, French, Russians, Germans, Italians, Poles, Greeks,...) is a language course intended for people who work, study or live in Serbia. The main aim of the Serbian for Foreigners course is to provide an opportunity for foreign students to learn and actively use the Serbian language in everyday life, as well as in business situations. The program offers Serbian language classes and encompasses important elements of Serbian culture, and the course is available to students of all levels, from beginners to advanced.

Throughout our Serbian for Foreigners courses students practice with native Serbian speakers of different professional and personal backgrounds to gain real-world experience with the language. If you’re looking for a school that can teach you Serbian efficiently and by using the latest methods in teaching, you’ve come to the right place. The teachers are highly qualified and with plenty of language experience in the language teaching.

Also, if you don’t like working in a group or have special time schedule, we can arrange individual Serbian for Foreigners classes for you to work at your own pace. We also offer classes via Skype.


So, If you wish to learn Serbian and know more about Serbs and their culture, EuroSchool is ideal for you.

 

Ukoliko želite da posetite Srbiju turistički, ili jednostavno imate poslovne partnere u ovoj balkanskoj zemlji, srpski jezik za strance je definitivno kurs koji će Vam pomoći da se snađete u svakodnevnim situacijama u kojima se budete nalazili.

 

Kurs srpskog  jezika za strance

namenjen je pre svega osobama koje žele bolje da se upoznaju sa Srbijom, koje imaju potrebu da često dolaze u Srbiju bilo zbog toga što žele da upoznaju turističke potencijale zemlje, bilo zbog toga što imaju poslovne partnere u ovoj zemlji. U oba slučaja, na kursu u našoj EuroSchool školi stranih jezika Novi Beograd, naučićete srpski jezik koji će Vam pomoći da se snađete u svakodnevnim situacijama u kojima možete da se zateknete.

 

Srpski jezik je jedan od najzanimljivijih evropskih jezika, jer jedini ima fonetsko pravilo da svako slovo u azbuci ima svoj glas. Ipak, pojedini glasovi su izrazito karakteristični i svakako potreban je određeni trud kako bi se u potpunosti savladali. Uz pomoć naših stručnih predavača na kursu ćete naučiti kako da govorite i pišete, a dobićete znanje koje zavisi u potpunosti od Vaših potreba i prethodnog znanja, koje ste već posedovali pre dolaska na naš kurs jezika. Sve što naučite na našem kursu, kasnije ćete moći u potpunosti da primenite u praksi.

 

Online kurs srpskog jezika za strance

 U ponudi je i online učenje srpskog jezika  iz sopstvenog doma, a sve što Vam je potrebno je dobra internet konekcija i računar sa web kamerom.

 

Možete učiti na početnom nivou tokom kojeg ćete naučiti neke osnovne stvari, kako da se predstavite, kako da predstavite okolinu i ljude oko sebe, zatim kako da pišete kraće tekstove, i kako da popunjavate formulare. Na srednjem nivou kursu srpskog jezika naučićete da vodite kraće razgovore, kao i da razumete kraće govore bez ikakvih problema. Na naprednom nivou naučićete kako da pratite duže razgovore izlaganja, kao i da samostalno izlažete svoje mišljenje koristeći argumente za koje smatrate da će vam pomoći.

 

Kurs srpskog jezika za strance serbian for foreignersKako biste dobro naučili srpski jezik, koristimo na našem kursu najsavremenije konverzacijske metode, koje će vam pomoći da tokom trajanja kursa usvojite što veći fond reči na srpskom. Tokom samog trajanja kursa polaznici se stavljaju u mogući kontekst svakodnevnih situacija koje im se mogu desiti tokom boravka u Srbiji. Ovo je takozvani RolePlay, odnosno igranje uloga, metoda koja daje najbolje rezultate. Naši stručni predavači će tokom trajanja kursa preneti polaznicima kvalitetno znanje, koje je apsolutno primenljivo u praksi, a koje možete koristiti kada god Vam zatreba.

 

Nastava se izvodi u našoj EuroSchool školi stranih jezika u Beogradu u malim grupama ili individualno. Ovakav način učenja je namenjen osobama koje žele da se profesor tokom trajanja časa posveti isključivo njima, i da na taj način brže napreduju usvajajući gradivo. Možete učiti i poluindividualno zajedno sa još jednom Vama bliskom osobom, a prednost ovakvog učenja je cena jer kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici