Standardni kursevi

Standardni kursevi jezika su svakako najveća karakteristika naše EuroSchool škole stranih jezika, a na njima ćete u potpunosti savladati željeni nivo stranog jezika, i dobiti znanje koje je izuzetno kvalitetno i apsolutno primenljivo u praksi.

 

Standardni kursevi jezika su namenjeni svim osobama, koje žele da nauče određeni strani jezik, po najsavremenijim metodama koje su u praksi u svetu. Na njima ćete naučiti u zavisnosti od nivoa jezika, kako da komunicirate sa okolinom, pišete, kao i da razumete govor, kontekst i situaciju u kojoj se nalazite. Stručni predavači koji će raditi sa vama će vam preneti znanje, koje ćete kvalitetno usvojiti tokom trajanja standardnog kursa jezika. 

 

Kursevi jezika u našoj školi traju 12 nedjelja, i to dva puta po 90 minuta nedeljno, što je sasvim odgovarajući ritam, koji će vam omogućiti da u potpunosti usvojite znanje koje steknete tokom trajanja kursa. Sami kursevi su organizovani u skladu sa preporukama Saveta Evrope o klasifikaciji kurseva, i to od početnih nivoa A1 i A2, koji su namenjeni osobama koje se po prvi put susreću sa stranim jezikom, preko B1 i B2 za osobe koje već imaju određeno znanje, do C1 i C2 koji služe za usavršavanje jezika.

 

Online standardni kursevi jezika

 

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, ili jednostavno nemate vremena, u ponudi je i online učenje iz komfora sopstvenog doma. Za ovakav način učenja potrebna vam je samo dobra internet konekcija, kao i računar sa veb kamerom jer se predavanja održavaju putem Skajpa.

 

Na početnom A1 nivou kako su klasifikovani standardni kursevi jezika, naučićete kako da se predstavite, kao i da predstavite okolinu, kao i da kažete nekoliko kratkih rečenica o okruženju u kom se nalazite. Takođe, naučićete kako da popunjavate osnovne formulare. Tokom A2 kursa stranog jezika,  proširićete svoj fond reči naučen tokom A1 kursa, naučićete da sklapate prostije rečenice, kao i da pišete kraće tekstove. Nakon završenog B1 kursa jezika, moći ćete strani jezik da upotrebljavate samostalno, da razumete većinu razgovora, kao i da čitate tekstove u novinama. B2 kurs će vam omogućiti da razumete razgovore, kontekste i situacije u kojima se oni vode, kao i da sami učestvujete u njima. C1 i C2 nivo znanja stranog jezika će vam omogućiti da možete da razumete duža predavanja, akademske govore, kao i da ih sami iznosite, i da argumentovano razgovarate o svemu što vam je na umu.

 

Standardni kursevi jezikaU nastavi primenjujemo sva pozitivna svetska dostignuća u metodici nastave stranih jezika uz upotrebu kvalitetnih, savremenih nastavnih materijala. Svesni smo potrebe znanja stranih jezika i interkulturalnih komunikacija, kako bi se olakšao protok znanja i ideja i postiglo bolje razumevanje među ljudima širom sveta. U svrhu postizanja tih ciljeva, polaznici dobijaju visokokvalitetnu nastavu i znanje koju postižemo velikom pažnjom prema polaznicima i njihovim potrebama, uz inovativne nastavne metode i stručnošću profesora.

 

Sve kurseve u našoj školi možete učiti i inndividualno, a na ovaj način će stručni predavač tokom časa biti posvećen samo vama i tome kako da gradivo usvojite što kvalitetnije. Na ovaj način dobićete maksimalnu iskorišćenost uloženog vremena i novca, jer će predavač biti posvećen samo vama. Možete učiti i poluindividualno a prednost ovakvog načina učenja je to što ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate emailom, ali i preko whatsapp ili Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu. 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici