Ubrzani kursevi

 

Ubrzani kursevi

Ubrzani kursevi stranih jezika, koje organizujemo u EuroSchool školi stranih jezika, su namenjeni pre svega osobama koje imaju potrebu da što pre steknu izuzetno kvalitetno znanje određenog stranog jezika. Uz naše stručne predavače, za kratko vreme možete završiti kurs stranih jezika, i steći potvrdu o znanju istog.

 

Ubrzani kursevi stranih jezika su sve više popularni u Srbiji, jer se dosta ljudi odlučuje za kurs stranih jezika u poslednjem trenutku u odnosu na svoju potrebu. Bilo da se spremate za odlazak na rad u inostranstvo, za odlazak na inostrane studije, ili jednostavno planirate turističko putovanje, uz ubrzane kurseve u našoj EuroSchool školi stranih jezika steći ćete izuzetno kvalitetno i primenljivo znanje za kratko vreme.

 

U našoj školi proći ćete ubrzani kurs stranog jezika koji Vam je potreban, i to u trajanju od dva meseca. Časovi će se izvoditi nedeljno tri puta u trajanju  po 90 minuta, što je sasvim dovoljan fond kako bi ste usvojili znanje dovoljno da steknete potvrdu o znanju stranog jezika. Naravno, potrebno je i da položite neki od testova kako bi ste stekli potvrdu o znanju stranog jezika. Naši stručni predavači će Vam maksimalno pomoći da usvojite znanje, i da potpuno spremni zakoračite u iskušenja koja Vas očekuju u budućnosti.

 

Online ubrzani kurs stranih jezika

 

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, možete učiti i iz udobnosti sopstvenog doma, a sve što Vam je potrebno za ovakav način učenja je dobra internet konekcija, i računar sa veb kamerom, jer se sva predavanja odvijaju putem Skajpa.

 

Ubrzani kursevi stranih jezika su namenjeni osobama koje imaju izuzetno malo vremena da se pripreme i kvalitetno nauče potrebni strani jezik. Ovo se obično dešava osobama koje skupljaju dokumentaciju za odlazak na rad u inostranstvo ili studije, pa ih iznenadi informacija da im je potrebna potvrda o znanju jezika. U EuroSchool školi stranih jezika spremni smo za sve situacije, te  je ubrzani kurs stranog jezika pravo rešenje za ovu vrstu problema. Uz rad sa našim stručnim predavačima, kvalitetno ćete savladati strani jezik i na ovim kursevima.

 

Ubrzani kurs engleskog jezika u BeograduPolaznike kurseva stavljamo u RolePlay situacije, odnosno u svakodnevne situacije u kojima moraju koristiti strani jezik. Na ovaj način polaznici se pripremaju za buduća iskušenja koja im se mogu desiti., a znanje stranog jezika koje usvajaju na ovaj način je izuzetno kvalitetno i apsolutno primenljivo u praksi. Osim ovoga, tokom trajanja kursa koriste se i najsavremenije konverzacijske metode, a sve u cilju da sami polaznici steknu što više znanja tokom trajanja kursa.

 

Ubrzani kursevi stranih jezika se mogu učiti i individualno. Na ovaj način, znanje ćete usvojiti brže i kvalitetnije nego da učite u grupama, a stručni predavač će tokom časa biti posvećen isključivo Vama i Vašem znanju. Takođe, možete učiti i poluindividualno sa Vama još jednom bliskom osobom, a prednost ovakvog načina učenja je cena, jer ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate emailom, ali i preko whatsapp ili Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava

Šta kažu polaznici