Basisexamen inburgering

BASISEXAMEN INBURGERING

Znanje holandskog jezika vam je neophodno ukoliko želite da dobijete dozvolu za život, rad ili studiranje u ovoj zemlji kako bi se u potpunosti integrisali u holandsko društvo. U našoj EuroSchool školi stranih jezika ćete se u potpunosti pripremiti za polaganje ispita,  pomoću kojeg ćete postati punopravan član holandskog društva.

 

BASISEXAMEN iNBURGERINGIspit Basisexamen inburgering je namenjen onima koji žele da dobiju dozvolu trajnog boravka u Holandiji, a polaže se u Ambasadi. Sam ispit se sastoji iz tri dela. Prvi deo je svakako najzahtevniji, a tiče se opšte kulture, odnosno poznavanja holandskog društva. Na njemu ima 30 pitanja, a ona se odnose na geografski položaj, saobraćaj, kulturu stanovanja, istoriju, državno uređenje, demokratiju, zakonodavstvo, holandski jezik, obrazovanje, vaspitanje, zdravstvo i posao. Drugi deo ispita se odnosi na govor i razumevanje holandskog jezika, a treći završni deo se sastoji iz čitanja i razumevanja pročitanog. 

 

Online priprema za polaganje Basisexamen inburgering testa

 

Ukoliko nemate vremena ili jednostavno niste u mogućnosti da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, kako bi pohađali pripremu za polaganje Basisexamen inburgering testa,  možete je pohađati i online. Sve što vam je potrebno za ovakav način učenja je dobra Internet konekcija i računar sa web kamerom, a predavanja se odvijaju putem Skajpa. Ukoliko posedujete tablet ili laptop sa web kamerom, možete učiti i iz pokreta.

 

Kao što vidite ispit je veoma zahtevan, i zahteva sveobuhvatnu pripremu, koju možete proći u našoj EuroSchool školi stranih jezika. Naši stručni predavači će vam pomoći da se u potpunosti pripremite za polaganje ispita, kako bi ste dobili dozvolu za život, rad ili studiranje u Holandiji. U našoj školi priprema za polaganje ovog ispita traje 50 časova po 45 minuta, ili 25 časova po 90 minuta.

 

BASISEXAMEN iNBURGERINGŠto se tiče same nastave tokom predavanja koristimo konverzacijske metode, kako bi se polaznici priprema za polaganje Basisexamen inburgering testa što bolje pripremili za predstojeći život u Holandiji. Tokom samih predavanja koristimo RolePlay, odnosno stavljanje polaznika priprema u stvarne situacije koje im se mogu desiti tokom života u Holandiji. Na ovaj način uvežbavamo holandski jezik, ali i spremamo polaznike za sve ono što im se može desiti u svakodnevnom životu. Naši stručni predavači će tokom časova posebnu pažnju posvetiti tome da položite ispit bez većih problema, kako bi dobili dozvolu za život u ovoj zemlji Beneluksa.

 

Ono što je karakteristika priprema polaganja za ovaj test u našoj EuroSchool školi stranih jezika je svakako to što se nastava izvodi individualno, odnosno predavanja se odvijaju po sistemu jedan polaznik, jedan profesor. Na ovaj način profesor se tokom časa maksimalno koncentriše na vaše znanje, a vi dobijate maksimalnu iskorišćenost uloženog vremena i novca. Ukoliko pak, želite da učite zajedno sa još jednom vama bliskom osobom, na raspolaganju vam je i poluindividualna priprema za polaganje testa, a svakako da je prednost ovakvog učenja cena, jer kurs za dve osobe dobijate po ceni jedne.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate emailom, ali i preko whatsapp ili Viber aplikacija na vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava