Engleski u turizmu i ugostiteljstvu

Ukoliko želite da radite u turizmu ili ugostiteljtsvu, ili jednostavno želite da posetite neku zemlju u kojoj Vam je znanje jezika neophodno, potrebno vam je znanje engleskog jezika, koje će Vam pomoći da se snađete u ovim specifičnim situacijama.

 

Engleski jezik u turizmu i ugostiteljstvu će vam pomoći da se snađete na bilo kojoj turističkoj destinaciji da se nalazite, pre svega zato što je engleski jezik univerzalan, i kao takav obavezan je i za radnike koji žele da se bave u nekoj od ovih grana privrede. U našoj EuroSchool školi stranih jezika, spremićemo Vas za sve izazove koje sa sobom nosi put u inostranstvo.

 

Znanje engleskog jezika Vam je potrebno ukoliko želite da radite u ugostiteljstvu ili turizmu, pre svega zbog klijenata koje možete susresti iz svih zemalja sveta. Ipak, svima njima je zajedničko znanje engleskog jezika, a uz kvalitetnu pripremu specifičnog engleskog jezika namenjenog radnicima u ugostiteljstvu i turizmu bićete osposobljeni da komunicirate sa klijentima svih nacionalnosti.

 

Specifična terminologija koja se koristi na ovim poslovima, posle završene pripreme u našoj EuroSchool školi stranih jezika će Vam biti u potpunosti poznata, a kao posledica toga moći ćete da radite u najprestižnijim turističkim objektima u zemlji ali i šire. Osim terminologije koja vam je svakako neophodna, na kursu ćete naučiti i komunikaciju bontona, te ćete na engleskom jeziku biti u stanju da pokazujete svoje manire i lepo ponašanje, što je svakako samo još jedna prednost ovog kursa.

 

Online kurs engleski jezik u turizmu

 

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, kako biste učili engleski jezik u turizmu i ugostiteljstvu, ili jednostavno nemate vremena, možete učiti i online iz komfora sopstvenog doma. Sve što Vam je potrebno za ovakav način učenja je dobra internet konekcija i računar sa veb kamerom jer se predavanja održavaju preko Skajpa.

 

Uz naše stručne predavače naučićete engleski jezik u turizmu i ugostiteljstvu dovoljno da se možete baviti bilo kojim poslom u ovim granama privrede, bilo da želite da radite u Srbiji bilo u inostranstvu. Uz znanje jezika koji Vam pruža ovaj kurs, na putovanjima ćete se snalaziti bez ikakvih poteškoća, pa će Vam boravak na odmoru koji ste isplanirali proteći jako ugodno. Na turističkim turama razumećete šta Vam Vaši vodiči govore, a ukoliko želite samostalno da potražite neki objekat, kao što je market, hotel, ili na primer spomenik, katedrala, moći ćete lako da se sporazumete sa bilo kim koga sretnete, a ko poseduje znanje engleskog jezika.

 

Ovaj kurs engleskog jezika možete učiti i individualno. Ovakav način učenja je pogodan za osobe, koje žele da dobiju maksimalnu iskorišćenost vremena i uloženog novca. Tokom trajanja časa naš stručni predavač je posvećen samo Vama i Vašem znanju, pa ćete usvojiti izuzetno kvalitetno i primenljivo znanje. U ponudi je i poluindividualno učenje sa još jednom Vama bliskom osobom, a pogodnost ovakvog načina učenja je cena, jer ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate emailom, ali i preko whatsapp ili Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava