Engleski za rad u aviokompaniji

Posao u aviokompanijama je sve popularniji među mladim ljudima, pre svega zbog svoje egzotičnosti, mogućnosti putovanja, upoznavanja drugačijih kultura i ljudi, ali i zbog izuzetno primamljive plate. U našoj EuroSchool školi stranih jezika proći ćete kompletnu pripremu za kurs engleskog jezika za rad u aviokompanijama.

 

Za rad u avio kompanijama neophodno je da Vam znanje engleskog jezika bude gotovo savršeno, jer same avio kompanije imaju visoke standarde znanja engleskog jezika prema svojim zaposlenima. Neophodno je da posedujete znanje engleskog jezika koje u svakom trenutku možete upotrebiti da se tečno i bez poteškoća možete sporazumeti sa svojim klijentima.

 

Posao stjuarda i stjuardese je da brinu o putnicima i avionu pre, u toku i posle leta. Oni se brinu da se putnici ukrcaju bezbedno, da im u avionu bude udobno, imaju svoje obaveze u toku leta koje obuhvataju posluženje putnika, brigu o putnicima sa posebnim potrebama ukoliko ih ima i uopste brigu da čitav let protekne u najboljem redu. Oni su obavezni da tečno govore engleski jezik i pored njega bar još jedan strani jezik. Moraju biti u izuzetnoj fizičkoj i mentalnoj kondiciji, psihički izuzetno stabilni i spremni na rad pod pritiskom. Takođe je veoma važno da budu ljubazni, elokventni, bez obzira na situaciju u kojoj se nađu. Zato je veoma oštra selekcija kada se bira kabinsko osoblje za letove.

 

Online kurs engleski za rad u aviokompanijama

 

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, ili jednostavno nemate vremena, u ponudi je i online učenje iz komfora sopstvenog doma. Za ovakav način učenja potrebna Vam je samo dobra internet konekcija, kao i računar sa veb kamerom jer se predavanja održavaju putem Skajpa.

 

Baš zbog veoma oštre selekcije neophodno je da dobro savladate engleski za rad u aviokompanijama, kako biste imali veće šanse da dobijete posao u nekoj od ovih kompanija. Komunikacija sa putnicima je jedan od osnovnih zadataka posla stjuarda ili stjuardese, pa i sami vidite zašto je izuzetno dobro znanje jezika jako bitno kako bi uspešno obavljali svoj posao. Naši stručni predavači će Vam pomoći da se što bolje pripremite za ovaj posao. 

 

Što se tiče same pripreme engleskog jezika za rad u aviokompanijama, nju možete pohađati grupno i individualno. Prednost individualnog učenja je svakako to što ćete učeći jedan na jedan sa stručnim predavačem svakako steći izuzetno kvalitetno znanje, jer će predavač biti fokusiran isključivo na Vas  i na to da što kvalitetnije usvojite znanje. Na ovaj način dobićete maksimalnu iskorišćenost uloženog vremena i novca, i svakako da ćete samim tim biti jako zadovoljni ovakvim načinom učenja. Osim ovoga u ponudi je i poluindividualno učenje, tokom kojeg možete učiti sa još jednom Vama bliskom osobom. Osim mogućnosti da učite na zajedničkim greškama, ovaj kurs za dve osobe dobićete po ceni jedne, što je ponuda koju ne bi trebalo da propustite.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate emailom, ali i preko whatsapp ili Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu. 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava