O nama

     

Škola stranih jezika EuroSchool na Novom Beogradu

je namenjena osobama koje žele da nauče novi strani jezik ili da unaprede već postojeće znanje. Naši polaznici, pored učenja stranih jezika na standardnim kursevima, namenski se pripremaju za polaganje medjunarodnih ispita na svetskim univerzitetima, dobijanje vize, rad u stranim kompanijama ili inostranstvu.

 

O nama kurs engleskog i nemackog jezika

 EuroSchool je osnovan 2006. godine, a iz godine u godinu, prateći aktuelnosti i potrebe polaznika, naš stručan kadar osavremenjuje metode učenja stranog jezika. Glavna odlika je savremen komunikativan pristup u nastavi.

 

 Engleski jezik koji je potreban u svakodnevnoj upotrebi već dugi niz godina je na vodećem mestu, te se u našoj školi pored standardnog može pohađati i kurs poslovnog engleskog jezika. Nemački jezik je sve popularniji, pre svega zbog odlaska u inostranstvo i u tom pogledu posebno izdvajamo kurs nemačkog jezika za medicinare. Kurs švedskog, norveškog, holandskog i slovenačkog jezika možete kod nas uspešno završiti od početnog do najviših nivoa.

U ponudi su takođe kursevi srpskog jezika za strance, ruskog, španskog, francuskog, italijanskog, češkog jezika…

 Naš primarni cilj je da polaznici dobiju kvalitetno znanje koje kasnije mogu primeniti u bilo kojoj situaciji, kao i da se kvalitetno pripreme za polaganje testova znanja, potrebnih za studiranje ili rad u inostranstvuAkcenat tokom kurseva u našoj školi jezika je na govornom jeziku, uz sve prateće veštine. 

 

  Stručni kadar čine strani lektori (izvorni govornici/native speakers) i diplomirani profesori svetskih jezika, od kojih su neki diplome formalnog obrazovanja i međunarodnih ispita stekli u inostranstvu, a koji, takođe, svakodnevno dopunjuju svoje znanje na postdiplomskim studijama i stručnim seminarima. Nastavu prate udžbenici poznatih svetskih izdavača Longman, Oxford, Cambridge, Themen Aktuell, Bloomsbury, Rivstart, Pa Vei i drugi, u zavisnosti od potreba polaznika.

 Ko su naši polaznici?

 Prvenstveno svi koji žele kvalitetno da savladaju strani jezik. Da na uloženo vreme i novac dobiju ono što su očekivali ali i da premaši očekivanja. Polaznici neretko ispoljavaju svoje veliko zadovoljstvo i velikim brojem preporuka. 

  EuroSchool, škola stranih jezika, omogućava Vam da učite u malim grupama, ali i individualno. Na ovaj način učićete u odnosu jedan učenik jedan predavač, a prednost je svakako to što je pažnja predavača usmerena samo na Vas tokom trajanja čitavog časa. Na ovaj način dobićete maksimalnu iskorišćenost uloženog vremena i novca. Možete učiti i poluindividualno sa Vama još jednom bliskom osobom, a prednost ovakvog načina učenja je to što ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne.

 

   Pored kurseva stranih jezika, EuroSchool nudi prevodilačke usluge, kao i usluge lekture i korekture bilo da je reč o stručnoj literaturi, književnoumetničkim delima ili dokumentima koji zahtevaju overu, a za koje imamo sudske tumače. Detaljnije o tome možete pročitati na: http://www.kursevijezika.rs/strana/prevodjenje-sudski-tumac.

  Online kursevi jezika

        U našoj školi časove možete pohađati i online iz udobnosti sopstvenog doma, a sve što Vam je potrebno za ovakav način učenja je dobra internet konekcija, nalog na Skajpu i računar sa veb-kamerom. 

 

Skola stranih jezika

     Što se tiče termina održavanja online kurseva, tu smo veoma fleksibilni i zakazujemo termine u skladu sa vremenom polaznika. Učite onda kada Vama to odgovara, a u zavisnosti od Vaših poslovnih ili drugih obaveza.

 

   Naša škola stranih jezika EuroSchool se nalazi u zgradi Yu biznis centra na Novom Beogradu, a sve dodatne informacije možete saznati putem telefona, e-maila, ali i WhatsAppa ili Vibera: http://www.kursevijezika.rs/kontakt.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava