Priprema za poslovni intervju

namenjena je osobama koje žele da počnu da rade u inostranstvu, na odgovornim pozicijama, a u svrhu toga neophodno je da prođu razgovor, odnosno poslovni intervju koji će obaviti sa svojim poslodavcem.

 

Priprema za razgovor za posao na engleskom jezikuPriprema za poslovni intervju u našoj EuroSchool školi stranih jezika, omogućava pripremu za intervju koji ćete obaviti na engleskom jeziku, a sve u cilju ostavljanja što boljeg utiska na poslodavca. Zajedno sa našim stručnim predavačima ćete proći kroz najučestalija pitanja, koja se postavljaju na intervjuima  i tako biti što bolje pripremljeni za izazov koji Vas očekuje.

Imate razgovor za posao na engleskom ili italijanskom ovde u Srbiji? Ili preko skajpa za posao u inostranstvu?

Na neka pitanja ne znate kako biste odgovorili ni na srpskom, a da čak sve to i prođe strepite od toga kako ćete u novoj firmi u kontaktu sa  strancima?

Ne čekajte više! Diplomirani profesori engleskog i italijanskog jezika, sa iskustvom u ljudskim resursima za renomirane svetske firme tipa IBM, Amazon i Ernst&Young su spremni za sva HR pitanja!

Osnovni fond je 5 dvočasa ili 10 školskih časova ukoliko imate hitno zakazan razgovor a već posedujete određeno predznanje. Priprema je namenska za očekivani tip poslovnog intervjua i individualna. Cena je 9.500 dinara. Nakon toga možete pohađati dodatne časove ako želite.


Pripremite se za intervju u rekordnom roku, razbijte tremu i saznajte šta je to što multinacionalne kompanje zahtevaju od vas. Mogućnost prolaska i kroz testove logičke sposobnosti i tumačenja biznis tabela koji su često prvi eliminacioni krug. Kao i upoznavanje sa najnovijom STAR metodom u intervjuisanju kandidata!

 

Online priprema za poslovni intervju

 

Pripremu za poslovni intervju možete pohađati i online ukoliko niste u mogućnosti da lično dođete u našu EuroSchool školu stranih jezika, ili jednostavno nemate vremena. Ovakav način učenja Vam omogućava da učite iz udobnosti sopstvenog doma, a sve što vam je potrebno je dobra internet konekcija i računar sa veb kamerom.

 

Sve više ljudi se zbog teške ekonomske situacije u zemlji odlučuje na odlazak u inostranstvo na rad, a naš posao je da pojedince uspešno  pripremimo za prvi korak koji im sledi na tom putu, a to je intervju sa potencijalnim poslodavcem. Izuzetno je važno da ostavite što bolji utisak na prvom susretu sa Vašim mogućim poslodavcem, a u našoj EuroSchool školi stranih jezika u potpunosti ćemo Vas pripremiti za iskušenja koja Vas očekuju.

 

Priprema za razgovor za posao na engleskom jeziku  će Vam omogućiti da se oslobodite blokade prilikom izražavanja, a na taj način ćete tečnije pričati engleski jezik na intervjuu  i brže ćete povezivati rečenice. Ovaj kurs će Vam pomoći da usavršite svoje znanje opšteg i poslovnog jezika, kao i da usvojite poslovnu terminologiju iz oblasti u kojoj konkurišete za posao.

 

Sam kurs se radi tematski kako bi se polaznik što uspešnije pripremio za poslovni intervju koji mu predstoji. Vokabular koji se uči na samoj pripremi za poslovni interju je namenski ciljan, tako da u potpunosti odgovara Vašim potrebama, odnosno usklađen je sa opisom radnog mesta za koje ste se prijavili. Tokom trajanja časa, polaznici se stavljaju u takozvani RolePlay, odnosno stavljaju se u ulogu samog intervjua  i na taj način se u potpunosti pripremaju za stvarni poslovni intervju koji im tek predstoji. Kroz ovu metodu se obrađuju najčešća pitanja koja se postavljaju na intervjuima.

 

Priprema za razgovor za posao na engleskom jezikuPriprema za poslovni intervju se sprema iz najsavremenijih udžbenika i najsavremenijim praktičnim metodama. U ponudi je individualno učenje, tokom kojeg je predavač u potpunosti posvećen Vama odnosno Vašem znanju. Prednost je svakako to što ćete maksimalno iskoristiti uloženo vreme i novac ovakvim načinom učenja. Možete učiti i poluindividualno zajedno sa vama još jednom bliskom osobom, a prednost ovakvog načina učenja je svakako cena, jer ćete kurs za dve osobe dobiti po ceni jedne. Osim toga, možete učiti i na tuđim greškama, i na taj način u potpunosti usvojiti gradivo.

 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate telefonom, ali to možete učiniti i preko emaila ili preko whatsapp i Viber aplikacija na Vašem mobilnom telefonu.

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava