Tražite posao?

       EuroSchool, škola stranih jezika, u stalnoj je potrazi za stručnim i kvalitetnim ljudima koji traže posao profesora jezika, a koji poseduju diplome i sertifikate o znanju stranih jezika. Ukoliko smatrate da ste prava osoba za našu školu, pa čak i ako živite van Beograda ili u inostranstvu, javite nam se kako bismo započeli obostranu saradnju.

 

       Zainteresovani profesori mogu da apliciraju za sledeće pozicije: profesor engleskog, profesor nemačkog, profesor francuskog, profesor italijanskog, profesor španskog, profesor portugalskog, profesor danskog, profesor švedskog, profesor norveškog, profesor finskog jezika, profesor holandskog, profesor ruskog, profesor grčkog, profesor kineskog, profesor japanskog, profesor slovenačkog, profesor mađarskog, profesor rumunskog, profesor bugarskog, profesor poljskog, profesor češkog jezika, profesor arapskog, profesor turskog, profesor srpskog jezika za strance, kao i za stručnog prevodioca za navedene jezike.

 

       Radnu biografiju/CV za posao profesora jezika ili stručnog prevodica – sudskog tumača možete poslati elektronskim putem na office@euroschool-bg.com.

       U izuzetno zanimljivom i dinamičnom okruženju, dobićete priliku da pokažete svu svoju kreativnost, kao i da napredujete i dobro zaradite radeći posao za koji ste stručni. Na Vama je da pokažete zainteresovanost, inicijativu, i da uživate radeći posao koji volite.

 

 

Formular za prijavu, kliknite ovde!

Prijava